Gradovi i općine 20.12.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 29.02.2016. 13:39.

PRELOG: Prijem za nagrađene gospodarstvenike

U vijećnici Grada Preloga 12. prosinca zamjenik gradonačelnika Preloga Zdravko Kvakan primio je, u ime rukovodstva Grada, nagrađene poduzetnike s ovog područja: Davora Gečića, direktora preloške tvrtke LPT, menadžera godine u kategoriji srednjeg poduzetništva prema sudu Hrvatske udruge menadžera i poduzetnika - CROMA, te Josipa Blažeku iz Modelarije Blažeka Čehovec, dobitnika Plakete Grada Preloga za ovu godinu te Zlatne plakete HKG-a - Komore Međimurske županije.
- Postignuti rezultati ovjenčani su priznanjima i Grad Prelog ponosan je na te rezultate. Razvoj vaših poduzeća utječe i na razvoj Grada. Nezaposlenih je na našem području manje od 5 posto, u čemu također ima vaših zasluga, rekao je zamjenik gradonačelnika Z. Kvakan.
Davor Gečić istaknuo je dobru suradnju s rukovodstvom Preloga te dodao da u LPT-u iduće godine očekuju rast prihoda od 20 posto, a moguća su nova zapošljavanja. Poduzetnik Josip Blažeka iz Čehovca dodaje da će i u njegovom malom poduzeću raditi na rastu te, u okviru mogućnosti, i novom zapošljavanju. (d)

Izvor: 3060