Gradovi i općine 20.12.2016. 10:36. Zadnja izmjena: 20.12.2016. 10:40.

Prijem čelnika Grada Čakovca

Prepoznatljivost Čakovca u Hrvatskoj rezultat je rada svih stanovnika

Čakovečki gradonačelnik Stjepan Kovač i njegovi zamjenici Mario Medved i Romano Bogdan u prigodi božićno - novogodišnjih blagdana u ponedjeljak, 19. prosinca u izložbenom salonu Muzeja Međimurja priredili su tradicionalni prijem na kojem se i ove godine okupio velik broj uglednika iz političkog, društvenog, javnog, kulturnog i vjerskog života Čakovca i Međimurja.

Godina koja ostaje iza nas, kao i svaka dosad, bila je prepuna investicija, događanja te brojnih aktivnosti koje su naš Čakovec učinile još boljim. Obnovljeni su i izgrađeni novi kilometri prometnica i infrastrukture, napravili smo novu školsku dvoranu. Brojnim projektima i programima koji se financiraju iz našeg proračuna omogućili smo djeci i mladima stjecanje što kvalitetnijeg obrazovanja. Potporama brojnim uspješnim udrugama koje djeluju kod nas, obogatili smo društveni život baš svih naselja u sastavu Grada, a izuzetno posjećenim manifestacijama Čakovec smo stavili na turističku kartu ovog dijela Europe.

U Čakovcu se gradi i radi, školuje i zapošljava, zabavlja i proizvodi. Naš grad velikim koracima grabi naprijed. Svega toga ne bi bilo da nema ljudi. Jer ljudi koji ovdje žive i rade, razlog su što se svi trudimo kako bi naš najljepši i jedini Čakovec bio što bolji. Kao gradonačelnik i stanovnik Čakovca, ponosan sam kad naš grad ističu kao pozitivan primjer smjera u kojem bi se naša zemlja trebala razvijati. A ta prepoznatljivost koju naš grad danas uživa u zemlji i okruženju, rezultat je rada i truda svih 28.000 stanovnika Čakovca, rekao je uz ostalo Kovač.

U glazbenom programu svečanosti nastupili su Martina Jakšić Rodiger, Damir Rodiger i Marko Žerjav, a prije Kovača obratio se i dječji gradonačelnik Lovro Horvat.