Gradovi i općine 14.04.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:03.

Proljetni košarkaški kamp Donji Kraljevec 2015.

Kako su za sve školarce prošlog tjedna bili proljetni praznici, košarkaški klub Donji Kraljevec odlučio je organizirati košarkaški kamp i na taj način pokrenuti djecu i zainteresirati ih za košarku. To se pokazalo kao izvrstan potez jer je na kampu koji je trajao četiri dana sudjelovalo pedesetak djece i što je najvažnije, broj nije opadao kako je kamp odmicao, već se svakog dana povećavao. 

 

Posebno nas veseli što je na kampu sudjelovao i velik broj djevojčica što govori da i one pokazuju velik interes za ovaj sport. Zadnjeg dana kampa bile su organizirane utakmice među sudionicima gdje se vidjelo da za košarku u Međimurju nema straha jer talenta među djecom svakako ima. Košarkaški klub Donji Kraljevec zahvaljuje svim sudionicima kampa i nadamo se da će velika većina i nastaviti igrati košarku.

 

Isto tako zahvaljujemo i sponzorima kampa (Općini Donji Kraljevec i Kraljevskim slasticama) koji su omogoućili da kamp dignemo na višu razinu. Ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane dječake i djevojčice od 1. do 8. razreda da se pridruže našem klubu, steknu nova prijateljstva i nauče igrati košarku! Treninzi su u utorak i petak od 16 do 17 sati u Donjem kraljevcu  te u utorak i četvrtak od 17:30 do 19 sati u Hodošanu.

 

Izvor: 3129