Gradovi i općine 17.06.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:46.

Sve je spremno za novo Sportsko ljeto

Općina Nedelišće i Nacionalni gimnastički centar Aton u Nedelišću već sedmu godinu zaredom organiziraju Sportsko ljeto, namijenjeno djeci od 1. do 8. razreda osnovne škole.
Sportski kampovi koji će biti održani u vrijeme ljetnih školskih praznika, organizirani su za osnovce s područja općine, a započet će s gimnastikom 16. lipnja. Svakog tjedna na programu je drugi sport pa će tako od 23. lipnja početi rukometni kamp, zatim tenis i odbojka od 30. lipnja pa atletika od 7. srpnja. Karate je na rasporedu 14. srpnja, a košarka 21. srpnja.
Svaki kamp trajat će tri sata radnim danom, a roditelji će svojoj djeci mjesto osigurati uplatom simboličnih sto kuna na recepciji NGC-a Aton. Valja to zahvaliti sufinanciranju Općine Nedelišće koja svake godine osigura izvor financiranja kako bi se djeci omogućilo da sudjeluju u Sportskom ljetu.
Time će djeca steći pravo sudjelovanja u svim kampovima koje će voditi profesori i apsolventi Kineziološkog fakulteta te stručni treneri pojedinog sporta. Osigurana je svakome i majica te svakodnevna užina. Više se informacija o kampovima Sportskog ljeta može dobiti na recepciji Atona na broju 821 900. (al)

Izvor: 3084