Gradovi i općine 24.06.2020. 11:25. Zadnja izmjena: 24.06.2020. 11:25.

Zbog koronavirusa

Svečana sjednica Grada Mursko Središće seli u CZK Rudar, a popratne se aktivnosti otkazuju

Zbog novonastale situacije s koronavirusom, Svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Mursko Središće seli u prostorije CZK Rudar, a popratne se aktivnosti otkazuju.

Grad Mursko Središće pozorno prati razvoj situacije s pandemijom korona virusa. Zbog očuvanja zdravlja naših građana i zbog poštivanja i provođenja preventivnih mjera, aktivnosti planirane za subotu, 27. lipnja na ŠRC „Zalešće“; Kup Grada - natjecanje u lovu ribe udicom na plovak, Kup Grada - natjecanje u odbojci na pijesku, nogometna utakmica gornji i donji kraj i koncert, se neće održati. U 15 sati u novoj gradskoj vijećnici svečano će se potpisati Sporazum o bratimljenju između Grada Mursko Središće i Grada Ozlja.

29. obljetnica zaustavljanja tenkova bit će obilježena polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća, bez popratnih aktivnosti. Svečana sjednica održat će se u 16 sati u dvorani Centra za kulturu „Rudar“, s obzirom na to što je u zatvorenom prostoru lakše kontrolirati uvjete i osigurati propisani razmak. Po završetku svečane sjednice na ŠRC „Zalešće“ svečano će se otvoriti novoizgrađeni ribički dom.

- Također, otkazuje se i tradicionalno zabavno ekipno natjecanje „Murska alka“ koje se moralo održati u nedjelju, 28. lipnja. Daljnji program manifestacije „Ljeto uz Muru“ odvijat će se ovisno o epidemiološkoj situaciji i javnost će biti pravovremeno obaviještena o istom, javljaju iz Grada.