Gradovi i općine 14.08.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:48.

Uskoro krčma i na Fuseku?

Do petka, 1. kolovoza traje neobvezujući javni poziv za iskazivanje interesa za pružanje ugostiteljskih usluga na lokaciji skele Fusek koji je objavio Grad Mursko Središće. Naime, nakon što je na gradskoj šetnici već otvoren jedan ugostiteljski objekt i na taj način “pokriven” dio uz Muru kod lučice, zbog velike posjećenosti lokacije kod broda na Muri, i ta bi se lokacija mogla pokazati prilično profitabilnom. Prema javnom pozivu, ugostiteljske usluge mogle bi se pružati u vrijeme prometovanja broda, od 1. travnja do 31. listopada. 

Zbog specifičnosti lokacije broda, Grad Mursko Središće obavještava potencijalne kandidate da se na navedenoj lokaciji ne nalazi priključak električne energije i priključak vode te bi stoga iste priključke trebalo riješiti na alternativni način. Također je poželjno da su pravne i fizičke osobe koje se javljaju na javni poziv registrirane za obavljanje ugostiteljske djelatnosti. 

U obzir će se uzeti i ponude, odnosno, pisma namjere i pravnih ili fizičkih osoba koje na dan podnošenja pisma namjere nisu registrirane za obavljanje ugostiteljske djelatnost, pod uvjetom da u pismu namjere navedu da će do eventualnog sklapanja ugovora s Gradom Mursko Središće te početka obavljanja ugostiteljske djelatnosti na lokaciji skele Fusek obaviti registraciju djelatnosti 

Ponude se primaju na adresu Grada Mursko Središće, Trg bana Josipa Jelačića 10, 40315 Mursko Središće, s naznakom „Interes za obavljanje ugostiteljskih usluga na lokaciji skele Fusek”. Gradonačelnik Dražen Srpak tvrdi kako načelni interes postoji, međutim, hoće li biti formaliziran i prijavama na javni poziv, vidjet će se već idućeg tjedna.

Izvor: 3092