Gradovi i općine 16.01.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:02.

Besplatno probno ronjenje u Čakovcu

Jadransko more privlači sve više zaljubljenika u podvodni svijet. Ljepote dubina, čistoća mora, bogatstvo biljnog i životinjskog svijeta, podvodne špilje, kao i mnoštvo olupina i amforišta na dnu mora, sve je to dio ljepota hrvatskog dijela Jadrana... Upustite se i vi u pustolovinu i otkrijte tajne koje kriju modre dubine, uživajte u jedinstvenom osjećaju bestežinskog stanja, osluškujući samo zvuk mjehurića koje proizvodite. Bez obzira da li je ronjenje vaš dugogodišnji neispunjeni san ili tek iz puke znatiželje želite doznati kakav je osjećaj nesmetano disati pod vodom, tečaj ronjenja je uvijek pravi odabir. 

 

Zahvaljujući zagrebačkom Ronilačkom klubu Geronimo i svi zainteresirani Međimurci/ke imaju priliku besplatno probati autonomno roniti s kompletnom ronilačkom opremom. Naime, u nedjelju 18.01. u terminu od 15 – 19h na Gradskim bazenima u Čakovcu, iskusni instruktori ronjenja iz RK Geronimo će građane/ke upoznati s osnovama ronjenja i ronilačkom opremom, nakon čega će uslijediti i samo ronjenje. 

 

Dobrodošli/e su svi od 16 do 50 godina, a posebno se radujemo dolasku osoba s (bilo kojim fizičkim) invaliditetom. Osobama kojima je kretanje u većoj ili manjoj mjeri ograničeno svaka sloboda kretanja mnogo znači. Ronjenje pruža upravo to -  nesmetano kretanje u sve tri dimenzije, bez arhitektonskih i drugih barijera, kolica ili štaka. Ronjenje je i vještina koja iziskuje, gradi psiho-fizičke kapacitete doprinoseći tako zdravijem načinu života. 

 

Za sve koji će kasnije biti zainteresirani za cjelovitu obuku i stjecanje formalne, međunarodno priznate ronilačke dozvole, RK Geronimo je u mogućnosti organizirati i tečaj ronjenja u Čakovcu.

 

Ronilački klub Geronimo sa svojih 18 licenciranih instruktora/ica i 30-ak voditelja/ica ronjenja,  održava ronilačke tečajeve svih kategorija tijekom cijele godine u Zagrebu i na moru (prema visokim standardima CMAS-a, najstarijoj svjetskoj ronilačkoj federaciji, s posebnim naglaskom na sigurnost ronjenja i kvalitetnoj obuci). Sav rad u klubu isključivo je volonterski, a posljednjih sedam godina klub kontinuirano dobiva priznanja Hrvatskog ronilačkog saveza za najveći broj školovanih ronioca u Hrvatskoj.

 

Za besplatno probno ronjenje u ČK možete se prijaviti putem e-maila rkgeronimo@rkgeronimo.hr ili na broj 091.59.94.717 (Tatjana), a sve dodatne informacije možete pronaći na web stranici www.rkgeronimo.hr.

Izvor: 3116