Nagradne igre 09.10.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:32.

NAGRADNA IGRA

NAGRADNA IGRA: Osvojite ulaznice za film PAN: Putovanje u Nigdjezemsku

IZVORNO IME: Pan

REDATELJ: Joe Wright   |  ŽANR: Avantura, obiteljski, fantazija

ULOGE: Hugh Jackman, Garrett Hedlund, Levi Miller

TRAJANJE FILMA: 111 minuta  |  GODINA: 2015

 

SADRŽAJ FILMA:

Peter je nestašan dvanaestogodišnjak neodoljiva buntovničkog poriva koji mu ne pomaže u mračnom londonskom sirotištu u kojemu provodi život. No jedne potpuno nevjerojatne noći, Peter duhom odlazi u čarobnu zemlju pirata, ratnika i vila, zvanu Nigdjezemska. U toj će zemlji pokušati pronaći svoje mjesto, a doživjet će najnevjerojatnije avanture i preživjeti borbe na život ili smrt, usput tražeći istinu o svojoj majci koja ga je davno ostavila. Nakon što se udruži sa novim prijateljima kako bi pobijedio okrutnog pirata, Peter otkriva svoju sudbinu - postati herojem koji će zauvijek ostati zapamćen kao Petar Pan. 

pan film

 

LIST MEĐIMURJE VAS NAGRAĐUJE u suradnji s Cinestarom Varaždin:

 

Nagradno pitanje pronađite svaki tjedan na posljednjoj stranici Tv programa lista Međimurje TV PLUS. Svoje odgovore šaljite na [email protected] do srijede u 15 sati. Lajkajte našu Facebook stranicu OVDJE. Ovoga tjedna odgovorite na pitanje i osvojite ulaznice za film PAN. Ulaznice se mogu iskoristiti od 8. – 13.10.2015. 

Odgovor na pitanje nalazi se u ovom članku. Uz točan odgovor potrebno je navesti svoje ime i prezime te mjesto stanovanja.

 

NAPOMENA: nakon što osvojite ulaznice gubite pravo sudjelovanja u nagradnoj igri u idućih mjesec dana.

 

DOBITNICI: IVANKA NOVAK, VLADIMIR BUHANEC, DANIJEL KOCEN I LARA BRATKOVIĆ

Izvor: 3154