Nagradne igre 01.12.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:51.

NAGRADNA IGRA: Pogledajte film NA KRAJU DUGE U Cinestaru Varaždin

IZVORNO IME: Love, Rosie

REDATELJ: Christian Dritter   |  ŽANR: romantična komedija

ULOGE: Lily Collins, Sam Clafin, Christian Cooke,

TRAJANJE FILMA: 102 minuta  |  GODINA: 2014  |  DRŽAVA: Njemačka, Velika Britanija  | 

 

Na kraju duge

SAŽETAK FILMA

Rosie i Alex najbolji su prijatelji od pete godine, pa nema šanse da su zapravo savršeni jedno za drugo…ili? Kad su u pitanju ljubav, život i donošenje pravih odluka njih dvoje sami su sebi najgori neprijatelji. Jedno krivo skretanje, jedna propuštena prilika i život će ih odvesti u sasvim suprotnim pravcima. Ipak, ono što ih veže neraskidivo je usprkos neželjenim trudnoćama, katastrofalnim vezama, braku, nevjeri i razvodu. Hoće li naći jedno drugo ili je prekasno? Temeljena na romanu Cecelie Ahern Where Rainbows End, NA KRAJU DUGE je uzbudljiva, topla i moderna komedija grešaka koja gledatelju postavlja ključno pitanje: Imamo li samo jednu priliku za pravu ljubav? 

 

O PRODUKCIJI 

„Izbor osobe s kojom ćeš dijeliti život jedna je od najvažnijih odluka koju ćeš ikada donijeti. Izbor pogrešne osobe život čini sivim i ponekad to ni ne primijetiš sve dok se jednog jutra ne probudiš i shvatiš da su prošle godine... Ponekad čovjek ne vidi da mu je ono najbolje što mu se ikada dogodilo cijelo vrijeme pred nosom...”--Rosie 

 

OD SCENARIJA DO FILMA 

U novom filmu Christiana Dittera Lily Collins i Sam Claflin su Rosie i Alex, prijatelji iz djetinjstva kojima je naizgled suđeno da budu zajedno, ali koje je sudbina čini se ipak odlučila razdvojiti. Promatramo njihov odnos kroz more zbivanja, od djetinjstva do vremena kada ih je dijelio cijeli Atlantik te njihove stalne uspone i padove. Sve im se to događa, no ne prolaze to zajedno, a sve to uvijek nekako završi gorko-slatko. „Ovo je priča o dvoje koji se duboko vole, ali ih nešto stalno razdvaja,“ objašnjava hvaljena irska spisateljica Cecelia Ahern, koja je ujedno i autorica predloška. „Taj sam roman napisala nekoliko mjeseci nakon P.S. I Love You,“ nastavlja autorica koja je prvi roman napisala sa samo 21 godinom. „Mislim da je puno mene u svim mojim likovima. Kad sam ovo pisala ipak su mi bile samo 22 godine i pitala sam se kamo ide moj život. Tko sam? Što radim? Kojim smjerom krenuti? Producentu Simonu Brooksu iz Canyon Creek Filmsa dopala se ideja adaptacije romana Where Rainbows End za film, ali znao je da to neće biti nimalo jednostavno. „Kako prilagoditi roman koji se sastoji većinom od poruka i e-mail poruka…Kako poruke koje likovi razmjenjuju pretvoriti u film?“ 

 

LIST MEĐIMURJE VAS NAGRAĐUJE u suradnji s Cinestarom Varaždin:

Nagradno pitanje pronađite svaki tjedan na posljednjoj stranici Tv programa lista Međimurje TV PLUS. Svoje odgovore šaljite što prije na info@medjimurje.hr.

Ovoga tjedna odgovorite na pitanje i osvojite ulaznice za romantičnu komediju Na kraju duge. Ulaznice se mogu iskoristiti od 4. - 9.12. A raspored prikazivanja filma pogledajte OVDJE.

Novine su na prodajnim mjestima već u ponedjeljak popodne. Odgovor na pitanje s zadnje strane TV PLUS-a nalazi se i u ovom članku. Sretno!

 

NAPOMENA: nakon što osvojite ulaznice gubite pravo sudjelovanja u nagradnoj igri u idućih mjesec dana.

 

Izvor: 3110