Nagradne igre 26.03.2018. 12:57. Zadnja izmjena: 29.03.2018. 08:24.

Nagradna igra

Odgovorite na nagradno pitanje i osvojite ulaznice za film 7 dana straha

IZVORNO IME: 7 Days in Entebbe
REDATELJ: José Padilha  |  ŽANR: triler
ULOGE: Rosamund Pike, Daniel Brühl, Eddie Marsan
TRAJANJE FILMA: 107 minuta  |  GODINA: 2018  |  DRŽAVA: Velika Britanija
POČETAK PRIKAZIVANJA: 29.03.2018. (Datum prikazivanja je informativnog karaktera i kao takav je podložan promjenama.)

SADRŽAJ FILMA: Istinita priča iz 1976. godine kada su četvorica otmičara — dvojica Palestinaca i dvojica Nijemaca — oteli zrakoplov Air Francea s 250 putnika i usmjerili ga na slijetanje u grad Entebbe u Ugandi, dok su zahtijevali oslobađanje desetina palestinskih i propalestinskih zatvorenika.

Izrael je tada odgovorio vrlo riskantnom operacijom spašavanja talaca: potajno su poslali elitne komandose pod vodstvom Yonatana Netanyahua.

Izraelski komandosi su u toj akciji izveli iznenadni napad u kojem su pobili sve otmičare i 20 vojnika iz Ugande, a zatim su zrakoplovom vratili u Izrael sve otete putnike i članove posade.

List Međimurje vas nagrađuje u suradnji s Cinestarom Varaždin

Nagradno pitanje pronađite svaki tjedan na posljednjoj stranici TV programa lista Međimurje TV Plus. Svoje odgovore šaljite na [email protected] do srijede u 15 sati. Lajkajte našu Facebook stranicu OVDJE. Ovoga tjedna odgovorite na pitanje i osvojite ulaznice za film 7 dana straha. Ulaznice se mogu iskoristiti od 29.3. - 4.3.2018.

Dijelimo 4 x 2 ulaznice. Odgovor na pitanje nalazi se u ovom članku. Uz točan odgovor potrebno je navesti svoje ime i prezime te mjesto stanovanja.

Napomena: nakon što osvojite ulaznice gubite pravo sudjelovanja u nagradnoj igri u idućih mjesec dana.

Dobitnici: Doris Cvetković, Ivana Dijana Hlišć, Dario Horvatić i Mario Horvat