Nagradne igre 15.01.2018. 13:58. Zadnja izmjena: 18.01.2018. 08:42.

Nagradna igra

Odgovorite na nagradno pitanje i osvojite ulaznice za film Ja, Tonya

IZVORNO IME: I, Tonya

REDATELJ: Craig Gillespie  |  ŽANR: Biografija, drama

ULOGE: Margot Robbie, Bobby Cannavale, Sebastian Stan

TRAJANJE FILMA: 120 minuta  |  GODINA: 2017.

POČETAK PRIKAZIVANJA: 18.01.2018

*Datum prikazivanja je informativnog karaktera i kao takav je podložan promjenama.

SADRŽAJ FILMA: Tonya Harding, klizačica umjetničkog klizanja koja se penje visoko na američkim turnirima klizanja, upadne u probleme kada joj se u život vrati bivši muž. Tonya se sprema za nacionalno natjecanje u umjetničkom klizanju, te ona i njezin muž unajme osobu da slomi nogu njezinoj suparnici Nancy Kerrigan. To je bio potez koji joj je obilježio i uništio karijeru.

U ulozi Tonyje ćemo gledati Margot Robbie, a Caitlin Carver je Nancy Kerrigan. U ostalim ulogama su Sebastian Stan, Allison Janney, Paul Walter Hauser, Julianne Nicholson, Bojana Novaković i Bobby Cannavale.

List Međimurje vas nagrađuje u suradnji s Cinestarom Varaždin

Nagradno pitanje pronađite svaki tjedan na posljednjoj stranici TV programa lista Međimurje TV Plus. Svoje odgovore šaljite na [email protected] do srijede u 15 sati. Lajkajte našu Facebook stranicu OVDJE. Ovoga tjedna odgovorite na pitanje i osvojite ulaznice za film Ja, Tonya. Ulaznice se mogu iskoristiti od 18.1. - 24.1.2018.

Dijelimo 4 x 2 ulaznice. Odgovor na pitanje nalazi se u ovom članku. Uz točan odgovor potrebno je navesti svoje ime i prezime te mjesto stanovanja.

Napomena: nakon što osvojite ulaznice gubite pravo sudjelovanja u nagradnoj igri u idućih mjesec dana.

Dobitnici: Viktorija Debelec, Zrinko Maček, Monika Kuzma i Marina Gašparić