Nagradne igre 27.12.2017. 08:10. Zadnja izmjena: 28.12.2017. 08:12.

Nagradna igra

Odgovorite na nagradno pitanje i osvojite ulaznice za film Najveći showman

IZVORNO IME: The Greatest Showman

REDATELJ: Michael Gracey  |  ŽANR: biografija, mjuzikl

ULOGE: Hugh Jackman, Zac Efron, Michelle Williams

TRAJANJE FILMA: 105 minuta  |  GODINA: 2017  |  DRŽAVA: SAD  |  PLAKAT FILMA

POČETAK PRIKAZIVANJA: 28.12.2017

SADRŽAJ FILMA: Nadahnut legendom i ambicijama prvog američkog promotora pop kulture, P.T.-ja Barnuma, Najveći showman inspirativna je priča o uzdizanju iz siromaštva smionog maštara koji je uspio dokazati kako je sve što možete zamisliti moguće i ostvariti te da svatko, koliko god nevidljivim se činio, ima nevjerojatnu priču vrijednu svjetskog spektakla. Barnumova priča je klasična priča o snalažljivom poduzetniku koji se uspio sam izvući iz siromaštva i ne samo da je postao majstor sasvim nove umjetnosti imidža i promocije nego i jedan od prvih američkih milijunaša koji je sam stvorio svoje bogatstvo.

NAJVEĆI SHOWMAN je originalni mjuzikl koji slavi rođenje šoubiznisa i osjećaj sreće kada nam se ostvare snovi. Jackman je utjelovio lik vrhunskog biznismena i showmana P.T. Barnuma, koji je ni od čega stvorio najveći spektakl poznat kao „The Barnum and Bailey Greatest Show on Earth“. Priča govori o P.T. Barnumu, vizionaru, političaru, showmanu i biznismenu iz 19. stoljeća, koji je osnovao cirkus nazvan “Barnum and Bailey Circus”, te je ostao zapamćen kao najveći spektakl koji je osvojio publiku diljem svijeta.

List Međimurje vas nagrađuje u suradnji s Cinestarom Varaždin

Nagradno pitanje pronađite svaki tjedan na posljednjoj stranici TV programa lista Međimurje TV Plus. Svoje odgovore šaljite na [email protected] do srijede u 15 sati. Lajkajte našu Facebook stranicu OVDJE. Ovoga tjedna odgovorite na pitanje i osvojite ulaznice za film Najveći showman. Ulaznice se mogu iskoristiti od 28.12.2017.- 3.1.2018.

Dijelimo 4 x 2 ulaznice. Odgovor na pitanje nalazi se u ovom članku. Uz točan odgovor potrebno je navesti svoje ime i prezime te mjesto stanovanja.

Napomena: nakon što osvojite ulaznice gubite pravo sudjelovanja u nagradnoj igri u idućih mjesec dana.

Dobitnici: Igor Maček, Željka Gradišćaj, Tifani Ban i Karmena Ilijaš