PR članci 03.02.2020. 13:20. Zadnja izmjena: 19.02.2020. 13:32.

Pizzeria Špizza

Okusi iz krušne peći za svako nepce

Uskoro će biti godinu dana otkad čakovečkim jugom kruži miris svježe pečenih finota iz krušne peći. Vlasnici objekta te glavni i odgovorni pizza majstori, Boris Pintar i Dominik Knezić vratili su se u Međimurje nakon što su nekoliko godina proveli radeći u inozemstvu. –Radio sam na turističkim brodovima, kuhao na jahti i teretnom brodu te na taj način skupio iskustvo koje danas s kolegom Borisom i njegovim višegodišnjim iskustvom stečenim u Njemačkoj, pokušavamo koristiti na najbolji mogući način, ističe Knezić.

Vlasnici Pizzerie Špizza Boris Pintar i Dominik Knezić

- Vjerujem da nam je odluka da se vratimo doma, u Međimurje, bila svojevrsna prekretnica u životu. Uz spomenuto iskustvo, zarađeni novac uložili smo u otvaranje zajedničkog ugostiteljskog obrta kako bismo ljubav prema kuhanju i stvaranju jela ostvarivali upravo uz naše obitelji, na domaćem terenu, ističe Knezić.

Ponuda pizza, sendviča, lazanja i drugih specijaliteta iz talijanske krušne peči rađene po narudžbi, a koja u kratkom roku postiže vrlo visoke temperature zahvaljujući vulkanskom kamenu, dopunjena je raznim slasticama. Osim kraljice, veličanstvene palačinke, u ugostiteljskom objektu Špizza na adresi Nikole Pavića 2, Čakovec, možete isprobati i lava kolač iz krušne peći. Paleta raznih okusa i varijanti palačinki zadovoljit će nepce i najzahtjevnijeg sladokusca. Kao dodatak klasičnim pizzama, u ponudi su i ekskluzivne pizze na kojima se može naći biftek, sušeno goveđe meso, mozzarella di buffalo, a rade i tortilje sa domaćim tijestom.

Posebna ponuda: bogato nadjevena palačinka dužine 1 metra

TREBA ODRŽAVATI KVALITETU

-Održavanje početne visoko postavljene kvalitete nam je najbitnije. Koristimo isključivo kvalitetne namirnice, počevši od brašna koje koristimo za izradu tijesta, a uskoro počinjemo raditi i s novim lakše probavljivim brašnom što će rezultirati prozračnijim tijestom koje je istovremeno punijeg okusa, nastavlja Knezić. Prema riječima vlasnika, novo će tijesto zahtijevati više pripreme zbog specijalne recepture po kojoj rade tijesta i malo je skuplje, no cijene pizza ostat će iste.

Dostave nema i do daljnjeg, poručuju vlasnici, jer cilj im je bio stvoriti ugodan ambijent u koji ljudi mogu opušteno doći i biti posluženi. Bilo da se radi samo o dolasku na kavu, na desert ili jelo iz krušne peči. U ponudi će svatko naći nešto za sebe, dok je za one najmlađe osiguran i poseban kutak za bezbrižnu igru.

Sve ostale novosti iz Špizze saznajte na njihovoj Facebook stranici – Pizzeria Špizza.

PIZZERIA Špizza
Nikole Pavića 2, Čakovec
095 130 0400

Izvor: 3380