PR članci 27.06.2017. 11:32. Zadnja izmjena: 27.06.2017. 12:22.

Subota, 1. srpnja

Punkufer POOL PARTY na vanjskim bazenima u Termama Sveti Martin

Ljeto nam je već počelo u punom mahu i krajnje je vrijeme za organizaciju pravog pool partyja. Dragi partijaneri, pridružite nam se ove subote, 1.7. na najvećoj vodenoj zabavi pod otvorenim nebom i to na vanjskim bazenima Termi Sveti Martin. Pretpostavljate li već o čemu je riječ? Naravno, radi se o najvećem i najzabavnijem partyju ovog ljeta praćenom popularnim plesnim hitovima pod nazivom „Punkufer Pool Party“.

Da bi cijelo popodne proteklo u nezaboravnom sjećanju, pobrinut će se naš animacijski tim koji će začiniti cijelu stvar mnoštvom zabavnih igara u kojima možete osvojiti vrijedne nagrade. Ekipa portala Punkufer.hr za vas je pripremila Punkufer chill zonu gdje se možete fotografirati na jednoj od najljepših plaža svijeta, objaviti sliku na fejsu ili Instagramu sa zadanim hashtagovima te osvojiti vrijedne nagrade.

  • Za sve avanturiste koji žele otići korak dalje i one kojima nije dovoljna samo zabava uz ples, igru i dobru mjuzu, organizirali smo let zip line-om dužine oko 200 m na kojem možete doživjeti osjećaj kako je to visjeti iznad hrpetine veselih ljudi koja se zabavlja na bazenu.

Ako vas zanima cijena ulaznica, ne brinite, jer je ulaznica na party ujedno i ulaznica na bazene. Na vanjskim bazenima zabavljamo se od 14 pa do 20 sati, nakon čega vas pozivamo da nam se pridružite na after partiju i druženju u Pubu Potkova gdje vas očekuje zanimljiv i šaljiv kviz. Točna pravila nagradnih igara moći ćete pročitati na licu mjesta.