Svakodnevica 02.04.2017. 15:03. Zadnja izmjena: 02.04.2017. 15:04.

Poklanjamo kišobran

Damira Krčara iz Brezja: Vaše se novine isplati čitati

Proteklog tjedna plavim kišobranom sa otisnutim logom lista Međimurje razveselili smo Damira Krčara iz Brezja. Pedesetčetverogodišnji ratni vojni invalid vjeran je čitatelj Međimurja dugi niz godina.

-Međimurje su jedine novine koje čitam. Čini mi se kao da ih čitam oduvijek. Počeo sam 70-ih godina i do danas nisam propustio gotovo ni jedan broj, objasnio je naš sugovornik koji uvijek među prvima svrati u obližnju trgovinu kako bi osigurao najnovije izdanje. Prilikom čitanja uvijek se drži ustaljenog redoslijeda.

-Prvo otvorim viceve da se dobro nasmijem. Potom krenem čitati nešto tužnije – crnu kroniku, zatim politiku i aktualnosti, te vijesti po mjestima i školama. Jedino sport preskačem jer me uopće ne zanima. Na kraju se vratim na svoju najdražu stranicu. Sa smijehom započnem i završim čitanje, nasmijano je objasnio D. Krčar. Volio bi, kaže, da u novinama bude još više vijesti i događaja iz njegove općine i naselja, a žali i za jednom zanimljivom rubrikom. - Želio bih da vratite rubriku u kojoj ste pisali što se dogodilo na današnji dan prije puno godina, a i volio bih da se više govori kako hrvatski branitelji žive danas, kaže.