Svakodnevica 25.06.2017. 07:20. Zadnja izmjena: 25.06.2017. 07:20.

Vesele prodavačice

Metss u Palovcu: List Međimurje je pravi izvor informacija

Palovčani imaju razloga za zadovoljstvo - u njihovu omiljenom dućanu, Metssovoj poslovnici broj 17 u Palovcu, svakodnevno ih dočekuje čak devet vedrih i nasmiješenih prodavačica - voditeljica Mirjana Jambrović, zamjenica Jadranka Horvat (u vrijeme fotografiranja na godišnjem odmoru), Vesna Herman, Snježana Kos,  Ivana Hanić, Mihaela Vincek, Ljiljana Habula, Natali Trstenjak i Ivanka Vidović.

List Međimurje je, kažu, ponedjeljkom i utorkom, najtraženija roba u dućanu. - Novine obično stižu u ponedjeljak oko 17 sati, ljudi dođu prije, pa pričekaju, ili se vrate kasnije. A imamo i vikend žene, koje nekad zaborave, pa novine kupe tek u subotu ujutro, smije se voditeljica Mirjana.

Kad su neke važne teme ili događaji, dodaje, proda se svih 70 primjeraka, i još bi koji dobro došao, a Međimurje je, složne su sve kolegice, pravi izvor informacija. Svi su događaji odlično popraćeni, redovito se izvještava i o aktivnim palovečkim rekreativkama, a u dućanu se nerijetko sumještani sami pohvale da je i njegova fotografija izašla u našim novinama.