Svakodnevica 26.12.2016. 10:57.

Inner Wheel klub Prelog

Neumorne anđeli(ne) ponovo radile za dobrobit zajednice!

Potkraj kalendarske godine članice Inner Wheel kluba Prelog organiziraju druženja na kojima izrađuju razne božićne rukotvorine. Plodove svog truda i rada izložile su uoči Nikolinja na gradskoj tržnici u Prelogu. Humanitarnom akcijom pod nazivom Anđeli od prodaje ukrasa i kolača svake godine nastoje prikupiti sredstva kojima pomažu potrebitim građanima.

Akciji su prisustvovale Marija Hrešć, Ksenija Glavina, Suzana Dominić, Diana Percač, Dragica Domjanić, Janja Horvat, Sonja Ivoš, Ivana Martinec i Jacinta Matjačić, dok su u izradi ukrasa sudjelovale i Davorka Šimić, Ivana Jambrović - Horvat, Štefanija Pavlic - Bermanec te Verica Sambolek.

Ove godine napravile smo kugle i anđele od stiropora. Našla se tu i pokoja šiba za krampusa i obilje slatkih delicija kojima smo počastile donatore i prolaznike, rekla je predsjednica Jacinta Matjačić.

Zahvaljujući dobrim i plemenitim ljudima, u tjedan je dana prikupljeno 5.000 kuna. Sredstvima će jednom djetetu bez odgovarajuće roditeljske skrbi osigurati produženi boravak u jezično - edukativnom centru, a nekoliko potrebitih obitelji obradovat će poklon paketima u vrijednosti od 500 do 1.000 kuna.