Svakodnevica 06.04.2017. 22:21. Zadnja izmjena: 06.04.2017. 22:25.

Kišobran na poklon

Ružica Novak iz Svetog Križa: Novinama se najviše veseli baka

- Cijela obitelj redovito čita List Međimurje, a u ponedjeljak novi broj s najviše nestrpljenja iščekuje baka, govori nam Ružica Novak (45), koju smo za vjernost nagradili plavim kišobranom s logotipom našeg lista.

Iako živi u Svetome Križu, novine najčešće kupuje u Podbrestu, jer joj je trgovina usput do posla - radi kao njegovateljica u Domu za odrasle osobe u Orehovici. - Novine pročitam cijele, a najviše me zanima crna kronika, događaji iz prošlosti i pisma čitatelja. Naravno, i zanimljivosti iz našega kraja - rodom sam iz Orehovice pa volim pročitati što se tamo događa, a i novosti i članke o ljudima s područja Svetoga Križa te Male Subotice, kaže Ružica.

Raduje je svaki put kad na našim stranicama ugleda neko poznato lice, pa se posebno razveselila reportaži iz orehovičkog Doma koju smo nedavno objavili. U njezinu kraju, čini se, svi njeguju tradiciju čitanja novina odostraga, pa i Ružica najprije "škicne" naslovnicu, pa onda krene od posljednje stranice - tamo je, kaže, najviše zanimljivosti.