Svijet oko nas 09.02.2017. 11:26. Zadnja izmjena: 09.02.2017. 11:29.

Donacija

Domu za odrasle osobe u Orehovici posteljno rublje je dobro došlo

Nedavno su iz trgovine Second hand bar-cod iz Čakovca, Domu za odrasle osobe u Orehovici uputili vrijednu donaciju. Radi se o 200 komada posteljnog rublja, koje koristi sve veći broj bolesnih, a time i smanjeno pokretnih korisnika ustanove koji pretežno leže.

- Budući je kvaliteta i standard usluga u svim segmentima društva značajka Međimurske županije pa tako i Doma za odrasle osobe Orehovica, ovakav angažman trgovine Second hand bar-cod iz Čakovca, u vidu donacije korisnicima koji moraju ostatak života provesti u ustanovi, predstavlja humanu i empatičnu gestu koju bi trebali svi njegovati, pa i javno pohvaliti u današnje vrijeme, smatra ravnateljica ustanove Suzana Belović, dipl. soc. radnica, koja u ime djelatnika i korisnika zahvaljuje donatorici Sandri Novak, vlasnici spomenute prodavaonice.

- Pozivamo nadležne u svim domovima za starije i nemoćne osobe, te udomiteljske obitelji da nam se obrate ukoliko im treba posteljina. Rado ćemo izaći u susret, a kontaktirati me mogu putem broja mobitela 098 910 58 21, dodaje donatorica.