Svijet oko nas 31.03.2018. 21:03. Zadnja izmjena: 31.03.2018. 21:13.

Akcija Lista Međimurje

Pušćine i Mihovljan imaju drugu i treću najvuzmenku!

Dovršena je još jedna, tradicionalna akcija Lista Međimurje u kojoj smo diljem Međimurja tražili najvuzmenku. Unatoč pljusku koji je naše ekipe pratio cijelo subotnje poslijepodne, obišli smo sve prijavljene ekipe, kojih je bilo napretek. Neke smo, nažalost, morali eliminirati zbog (ne)ekološkog sastava vuzmenki.

U žestokoj konkurenciji drugo mjesto osvojila je ekipa iz Pušćina, a treći je Mihovljan! Tko je pobjedio, kao i izvještaj sa svih ostalih vuzmenki, pročitajte u novom broju Lista Međimurje. Zbog blagdana na pojedinim prodajnim mjestima u prodaji smo u ponedjeljak, 2. travnja, a u cijelom Međimurju dan poslije!

Dodajmo tek da su pobjednici osvojili šunku (solidnih dimenzija) i pet litara Cmrečnjakovog Urbanskog bisera. Prva nagrada već je dostavljena u prave ruke! Drugoplasirana ekipa osvaja kobasice i pet litara vina, a trećeplasirana 100 jaja i, također, vino. Svoje nagrade mogu podići u redakciji Lista Međimurje u Zrinsko-frankopanskoj 10 u Čakovcu, od utorka do četvrtka, od 8 do 15 sati.