Sport 05.09.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:25.

4. turnir u odbojci na pijesku u Čukovcu

Čukovečka Udruga mladih organizirala je četvrti po redu odbojkaški turnir. Turnir je trajao od 7. do 10. kolovoza. Okupio je nešto manje ekipa nego prošle, 13 muških i 3 ženske. Ekipe su bile iz svih dijelova Međimurja.
U ženskoj konkurenciji pobjednice turnira su ekipa Rukometašice u sastavu: Ines Sraka, Sara Karol i Tea Žeželj koje su osvojile 350 kuna, diplomu, pića organizatora te dnevne karte za gradske bazene Marija Ružić u Čakovcu. Drugoplasirana ekipa su Kindersice u sastavu: Martina Mlinarić, Lana Škvorc i Nikolina Huzjak kojima je pripala nagrada u iznosu od 200 kuna, diploma te šišanje u frizerskom salonu Silvija Crnković, treće su bile Solo igračice u sastavu: Ivana Habuš, Mateja Jambrović, Veronika Mikulan i Željka Igrec koje su osvojile pizze u DG sportu, diplomu te pića organizatora, a pripala im je i nagrada za najslabiju ekipu, šišanje u frizerskom salonu Kosa u modi u Donjem Mihaljevcu.
U muškoj konkurenciji pobjednici su ekipa Differdange u sastavu: Sven Igrec, Patrik Blažeka, Leopold Kardoš i Fran Raić koji su osvojili 700 kuna, diplomu, pića organizatora te šišanje u Brijačnici Brico, drugoplasirani su bili prošlogodišnji pobjednici ekipa Hrđe koji su nastupili u sastavu: Mislav Sraka, Goran Čonkaš, Matija Janušić i Mihael Kalšan te im je pripala nagrada u iznosu od 350 kuna, diploma, večera u 3 slijeda (predjelo, glavno jelo, desert) u restoranu Mala hiža, treća je bila ekipa Alkatraz za koju su nastupali: Benjamin Bauer, Mario Pavčec i Hrvoje Vadlja te im je pripala nagrada u iznosu od 200 kuna, diploma i pića organizatora. Brijačnica Brico nagradila je i najslabiju ekipu u muškoj konkurenciji sa 4 šišanja.
Sve utakmice na turniru fer i korektno odsudio je David Mikulan. Finalni dan potrajao je do ranih jutarnjih sati uz tamburaški sastav Frikovi. Čelništvo udruge na kraju je javnosti uputilo sljedeće priopćenje:
- Zahvaljujemo se svim ekipama na odazivu, svim ljudima koji su podržali turnir, tamburašima koji su napravili dobru feštu, udruzi žena „Žireki“ koje su svaki dan pekle lepinje i ribice, DVD-u Čukovec koji nam je ustupio opremu za zalijevanje terena, te sponzorima: Restoranu Mala hiža , Brijačnica Brico, Gradski bazeni Marija Ružić u Čakovcu, Frizerskom salonu Silvija Crnković, DG Sport te frizerskom salonu Kosa u modi iz Donjeg Mihaljevca te Odbojkaški klubu „Split“, Vidimo se i dogodine u još većem broju.

Mladen Grubić

Izvor: 3045