Sport 30.05.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:44.

7. međimurski festival sportske rekreacije na selu

Udruga sportske rekreacije “Sport za sve” Sveti Juraj na Bregu već sedmu godinu zaredom organizira Međimurski festival sportske rekreacije na selu na županijskom nivou. Igre će se održati u subotu, 14. lipnja s početkom u 14 sati na sportskim terenima NK-a Venera Sveti Juraj na Bregu u Pleškovcu.
Natjecanje će se održati u osam disciplina: hodanje na štulama, bacanje kamena s ramena, nošenje košare na glavi, skakanje u vreći, nošenje jajeta u žlici, alka u tačkama, skok s mjesta u dalj i potezanje užeta.
Pozivaju se udruge, klubovi i ina društva čiji su članovi željni dobrog društva i dobre zabave da se prijave. Ukoliko ekipa nema dovoljno natjecatelja za sve sportske igre, može sudjelovati samo u pojedinim igrama. Sudionici igara mogu biti svih dobnih skupina i oba spola. Za vrijeme i nakon igara predviđen je zabavni program za sve natjecatelje, navijače i posjetitelje igara (bogata tombola, oldtimer vozila, nastup dječje sekcije KUU Zasadbreg, muzika i ples...).
Za sva dodatna pitanja, za opće i posebne propozicije igara te za način prijave ekipa, možete se obratiti Udruzi putem e-maila usr.svjnb@gmail.com ili porukom u inbox Facebook grupe USR Sport za sve Sveti Juraj na Bregu . Rok konačne prijave je 9. lipnja na adresu: USR “Sport za sve” Sveti Juraj na Bregu, I. G. Kovačića 111, 40311 Lopatinec ili na e-mail Udruge. (bp)

Izvor: 3083