Sport 01.07.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:23.

BADMINTON: Zadravec novi/stari predsjednik

U prostorijama SGC-a Aton u Nedelišće održana je 7. izborna skupština kluba na kojoj su na dnevnom redu bili izvještaji o radu i financijski izvještaji za proteklo četverogodišnje razdoblje te izbor novog predsjednika, IO-a kluba, tajnika i dopredsjednika te novi četverogodišnji plan rada.
Za proteklo četverogodišnje razdoblje konstatirano je da je najbolje u organizacijskom i sportskom dijelu, dok je u financijskom došlo do pada zbog gospodarske krize i stanja u društvu. Usprkos tome, klub je stabilan u organizacjskom, sportskom i financijskom dijelu te se rad odvijao bez poteškoća, prema zadanim planovima rada tijekom sezona. Ostvareni su najbolji rezultati u povijesti na domaćim i međunarodnim natjecanjima. Nakon izvješća o radu, pristupilo se biranju novog predsjednika kluba za sljedeće četverogodišnje razdoblje. Za novog-starog predsjednika Skupština je jednoglasno izabrala Danijela Zadravca. On je predložio novi Izvršni odbor u sastavu: Radovan Petrović, Nikola Šoštarić, Karlo Komarčić, Tomislav Grubić i Danijel Zadravec koji je i predsjednik IO-a prema Statutu. Skupština je jednoglasno potvrdila članove IO-a. Za dopredsjednika je izabran Nikola Šoštarić, a tajnika Tomislav Grubić.
Predočen je novi četverogodšnji plan rada te financijski plan kluba koji je Skupština jednoglasno prihvatila, a zatim je uslijedilo kratko druženje uz domjenak.

Izvor: 3036