Sport 12.08.2010. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:12.

ČUKOVEC: Turnir u odbojci na pijesku

Nedavno formirana čukovečka Udruga mladih organizirala je turnir u odbojci na pijesku. Bio je to i način na koji su obilježili Međunarodni dan mladih koji je 12.8.
Na turniru je sudjelovalo 16 ekipa iz: Preloga, Otoka, Čukovca, Donjeg Mihaljevca, Donje Dubrave Draškovca, Hemuševca, koji su se natjecali u vremenu od 11,30h do 19,30 sati.
Igralo se na ispadanje, u takvom natjecanju, najbolje su se snašli i pobijedi odbojkaši Đurđe iz Otoka/Prelog u sastavu Mislav Sraka, Ines Sraka, Sandra Trstenjak.
Drugoplasirana ekipa bila je ekipa Dream teama iz Draškovca u sastavu Miro Baronašić, Filip Mihoci, Ivan Vidović, a treći su bili natjecatelji LCD iz Čukovca za koje su igrali David Mikulan, Luka Budiša, Filip Varga.
Sve utakmice su gotovo bez ikakvih prigovora sudili su David Mikulan, Josip Slaviček i Katarina Lipić.
-Htjeli bi se zahvaliti svim ekipama na sudjelovanju, svim gledateljima, našim sponzorima Marketu Iva , Caffu baru Queen , te posebno preloškoj Pizzeriji Rosa koja je i dala sve nagrade, tu treba spomenuti i našu tajnicu Marijanu Jezerčić koja radi u pizzeriji Rosa i koja se potrudila pribaviti nagrade- ističe David Mikulan, predsjednik Udruge mladih. Spomenuo je neizostavnu ulogu mjesne Udruge žena Žireki čije su članice pekle langoše. - Nadam se da se vidimo druge godine u još većem broju i nadajmo se noćnom turniru s još boljim nagradama, dođite nam opet!- poručuje agilni predsjednik. David Mikulan.
Mladen Grubić

Izvor: 2885