Sport 28.08.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:49.

D. PUSTAKOVEC: Palinovec bolji od Hodošana

Klub mladih Pustakovčan organizirao je šesti po redu malonogometni turnir Općine Donji Kraljevec. Natjecanje je održano na sportskom igralištu u Donjem Pustakovcu, pod pokroviteljstvom Općine Donji Kraljevec, između ekipa 6 naselja Općine.

Ekipe su bile podijeljenje u dvije skupine. U skupini Istok najbolja je bila ekipa Hodošana, a u skupini Zapad ekipa Palinovca. U finalnoj utakmici ovih dvaju pobjednika, naslov najboljih zasluženo su osvojili dečki iz Palinovca. Treće mjesto pripalo je ekipi Donjeg Kraljevca.

Za najboljeg strijelca proglašen je Luka Lipić (Donji Kraljevec), a najbolji vratar s najmanje primljenih golova bio je Dario Sakač (Palinovec).

Za razonodu posjetitelja, odigrana je i revijalna utakmica između malih nogometaša iz Svetog Jurja u Trnju i Donjeg Pustakovca. Podijelivši se u ekipe zanimljivih naziva, Ščeja i Hrošči, s puno entuzijazma odigrali su napetu i zanimljivu utakmicu. Pobjedu je odnijela ekipa Ščeja.

Marljive članice Aktiva žena Donji Pustakovec već tradicionalno su bile zaslužne da svi budu siti. Nakon sportskog djela, slijedilo je druženje, a prisutne je do jutarnjih sati zabavljala grupa Vulkan.

Elena Govedić

Izvor: 3096