Sport 17.12.2012. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:20.

GIMNASTIKA: Euroherc osiguranje produžio sponzorstvo

U Gimnastičkom klubu “Marijan Zadravec Macan” na svečanosti pred velikim brojem uzvanika u SGC-u Aton, među kojima su bili i čakovečki gradonačelnik Branko Šalamon i predsjednik Hrvatskog gimnastičkog saveza Stevo Tkalčec, potpisan je i produžen sponzorski ugovor s našom uglednom osiguravajućom kućom Euroherc osiguranjem. Prisutnima su se obratili i potpisali ugovor, direktor čakovečkog kluba Mario Vukoja, a u ime Euroherc osiguranja član Uprave Zlatko Kordić, uz nazočnost Tomislava Abramovića, direktora čakovečke Podružnice Euroherca.
- U Eurohercu su prepoznali naše uspjehe i dobar rad, to cijenimo i mnogo će nam značiti u daljnjem radu, posebno oko priprema naših najboljih gimnastičara Filipa Udea i Tijane Tkalčec za OI 2016. godine u Brazilu, bio je kratak Vukoja koji je prisutne obavijestio i o dvije klupske akcije do kraja godine.
U četvrtak 20. prosinca u 17 sati za 400-tinjak mladih članova kluba organizirat će se kićenje bora, a dan kasnije 21. prosinca također u 17 sati klub će obilježiti 20 godina djelovanja pod sadašnjim imenom prikazom rada. Uz najbolje klupske gimnastičare nastupit će i članovi muške reprezentacije Hrvatske, u to vrijeme na pripremama u Nedelišću, u dvorani Aton, gdje će se oba gimnastička događaja održati. Za gledatelje, a očekuje ih se veliki broj ulaz je slobodan.
Euroherc također ove godine slavi 20 godina uspješnog rada i djelovanja.
- S čakovečkim klubom uspješno surađujemo od 2007. godine, Filip Ude je zaštitno lice Euroherc osiguranja. Lako nam je bilo donijeti odluku o daljnjoj suradnji i sponzorstvu, posebno jer u čakovečkom klubu dobro rade s mladima što je posebno važno, također jer je čakovečki klub primjer kako se radi i treba raditi u sportu, konkretno gimnastičkom, rekao je Zlatko Kordić.
Prisutnima su se kratko obratili i Filip Ude, Tijana Tkalčec i njihov trener Igor Krijažimski: - Svi moji planovi već sada su usmjereni prema Olimpijskim igrama u Rio de Jaineru, već naporno radim i treniram, tako će biti sve ove četiri godine”, rekao je Ude. Tijana Tkalčec zadovoljna je svojim rezultatima ove godine: - Uz dobre sponzore kakav je Eurorerc lakše će se i dalje raditi, u narednom razdoblju očekujem još bolje rezultate.
Za kraj, Igor Krijažimski koji je kao i uvijek bio kratak i realan: - U 2013. godini čekaju nas dva velika gimnastička događaja. Europsko i Svjetsko prvenstvo za koje pripreme već traju. Od Tijane i Filipa, ovaj put kao reprezentativca Hrvatske, očekujem potvrdu dobrog rada i adekvatne rezultate.”
Josip Freiler
Snimio Zlatko Premuš

Izvor: 3008