Sport 25.04.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:42.

GIMNASTIKA: Priznanja zaslužnima

Gimnastički klub “Marijan Zadravec Macan” Čakovec održao je u srijedu, 9. travnja u NGC-u Aton u Nedelišću redovnu godišnju skupštinu. Usvojeni su izvještaj o radu i financijski izvještaj za 2013. godinu, izvještaj Nadzornog odbora te program rada i financijski plan za 2014. godinu. Skupštini su prisustvovali načelnik Općine Nedelišće Darko Dania, predsjednik Hrvatskog gimnastičkog saveza mr. sc. Stevo Tkalčec i predsjednik tehničkog odbora muške sportske gimnastike EUG-e Jacob Wishnie.
Nakon završetka redovne skupštine, održan je svečani dio u kojem je pročitana Odluka o dodjeli priznanja istaknutim pojedincima za značajan doprinos, skrb, unapređenje, promidžbu i razvitak sportske gimnastike u gimnastičkom klubu “Marijan Zadravec Marijan” Čakovec. Priznanja su uručili gosti, Darko Dania, Stevo Tkalčec i Jacob Wishnie.
Pisano priznanje za svoj dugogodišnji volonterski rad i sudjelovanje u svim planiranim aktivnostima Gimnastičkog kluba dodijeljena su trenerima Damiru Fotaku, Tanji Mesarić-Novak, Vlatki Mikulčić, Mariji Jurak i Matiji Novaku. Najviša nagrada, pod nazivom Medalja za razvoj i unapređenje sportske rekreacije, koja se dodjeljuje za izuzetno postignute rezultate dodijeljena je Željku Jakopecu iz Čakovca. (M. Vugrinčić)

Izvor: 3078