Sport 21.04.2010. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 10:37.

Godišnja skupština tenisača Sv. Marije

U subotu je Željko Pavlic, predsjednik Teniskog kluba Sveta Marija, na godišnjoj izvještajnoj skupštini rekao kako su bogatstvo kluba mladost i školovani tenisači koje će već ove uključiti u klupsko čelništvo kako bi učili rukovoditi. Osim što raspolažu s dva teniska igrališta s električnom rasvjetom, tenisači imaju svoj dom s teretanom i ostalim pratećim prostorima, objekt na kojem bi im mogli pozavidjeti mnoge veće i jače teniske sredine.
- Dom se gradi etapno, zavisno od novčanih sredstava, a ove godine namjeravamo postaviti krov na južno krilo ovog objekta, što će nas koštati 35.000 kuna, dodao je Pavlic.
Kako osiguravaju novac?
- Donacijama, sponzorstvom, članarinama, turnirima i zabavom Bijela noć. Potonja aktivnost nam je najveći izvor sredstava, rekao je predsjednik. Govorio je i o već obavljenim radnim akcijama na uređenju teniskih terena koji spremni čekaju natjecatelje. Dolazak na teren najviše očekuju mladi koji su do sada završili klupsku školu tenisa, a ona će biti održana i ove godine tijekom srpnja, najavio je Zlatko Dvorski, voditelj sportskih natjecanja u klubu. Drago Strbad, klupski tajnik, rekao je kako će i dalje surađivati s mjesnom osnovnom školom, a najavio je tješnju suradnju s Teniskim savezom Međimurske županije glede rekvizita i dolaska stručnih trenera u njihov klub.
Mladen Grubić

Izvor: 2869