Sport 24.02.2010. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 10:37.

III. HNL-ISTOK: Počinje za bodove

U subotu/nedjelju nastavlja se prvenstvo 3. HNL-istok u kojem igraju međimurski predstavnici Nedelišće i Mladost iz Preloga. Obje ekipe pripremni period obavile su kod kuće i bile suočene s velikim problemima zbog snijega, niskih temperatura i otkazivanja svih pripremnih utakmica.
NK “Nedelišće” na proljetnoj premijeri u Dunjkovec/Pretetincu ove subote u 15 sati ugošćuje starog poznanika Koprivnicu s kojima ima odličan skor. Ekipa je u odnosu na jesen ostala ista, trener Marčec je iskusni strateg i vjerujemo da će proljeće s obzirom na bolji raspored biti puno uspješniji od jesenskog.
NK “Mladost” Prelog u nastavak prvenstva ulazi jača za Krznara, povratnika iz Austrije s kojim će biti puno kvalitetnija. Prema riječima Stjepana Vihera desne ruke trenera Zorana Kraljiča pripreme su odrađene više nego odlično bez obzira na poteškoće koje su im donijele vremenske neprilike. Svi igrači jedva čekaju nastavak prvenstva te borbe za bodove a nastavak im donosi gostovanje u Našicama kod NAŠK-a gdje se može postići dobar rezultat. Također uprava kluba na čelu s predsjednikom Radikovićem maksimalno je aktivna kako bi igračima osigurala što bolje uvjete. Minule subote u restoranu “Lovac” organizirana je tradicionalna plavo-bijela noć koja je okupila simpatizere, igrače i navijače kluba koji su se u odličnoj atmosferi zabavljali do jutarnjih sati.
Zlatko Premuš

Izvor: 2861