Sport 07.08.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:48.

Iz međimurskih klubova

● NK PUŠĆINE - nakon što su ušli u novu Međužupanijsku ligu Čakovec-Varaždin uprava NK Pušćina izuzetno je ozbiljno shvatila ovaj novi izazov te je danonoćno zajedno sa stručnim stožerom radila kako bi ekipu maksimalno osnažila. Tako su u klub dovedena braća Dejan i Nikola Špicer, Šivak, Horvat, Katalenić dok su iz minulog prvenstva ostali svi na okupu osim Namjesnika koji je otišao u inozemstvo. Dosad su odigrane pripremne utakmice protiv Nedeljanca i Obreša u kojima su ostvarene pobjede od 2:1. Trener kluba Dejan Car izuzetno je zadovoljan angažmanom i odrađenim pripremnim periodom igrača dok mu je cilj da ekipa bude u sredini prvenstvene ljestvice. (ZP)

● NK POLET SVETI MARTIN NA MURI - nogometaši Poleta pod vodstvom Dražena Škvorca pripremaju se za početak prvenstva Međužupanijske lige Čakovec-Varaždin. Iz kluba su otišli Đurkin, Škvorc, Begović, Horvat, Hren, Čurin dok su klubu pristupili Mikolaj i Perčić dok se vode pregovori s još nekoliko igrača koji bi trebali pojačati klub. Dosad su odigrane utakmice s Centrometalom pobjeda 3:1 te Mladosti iz Ivanovca 2:2. Prema riječima Škvorca u klubu je ostalo 12-13 iskusnih igrača koji su igrali u 3. HNL-sjever te posjeduju iskustvo i kvalitetu a tu su pridodani dosta kvalitetnih juniora te bi u narednom prvenstvu klub trebao postizati i dalje zapažene rezultate. (ZP)

● NK GRANIČAR KOTORIBA - seniorski sastav je svoju prvu pripremnu utakmicu odigrao u srijedu 30. srpnja. Na domaćem terenu protivnik im je bila momčad Mladosti iz Molva, dugogodišnji protivnik u pripremnim utakmicama. Bila je to prva utakmica pod vodstvom novog trenera Antuna Jukića, a domaćim navijačima su se po prvi put predstaviti i pojačanja za novu sezonu -  Krunoslav Frančić te Bruno Mešnjak. Tu je i Mario Kranjec koji nije nastupio. Domaći nogometaši su se predstavili kao bolji protivnik te su zasluženo pobijedili s 2:0. Oba pogotka postigao je povratnik u momčad Boris Čižmešija koji je do sada nastupao za ludbrešku Podravinu. • Tradicionalno uz Dan pobjede i domovinske zahvalnosti NK Graničar je organizator dvodnevnog turnira (nedjelja i utorak) na kojem ove godine sudjeluju NK Graničar kao domaćin, NK Vidovčan Donji Vidovec, NK Drava Donji Mihaljevec te NK Jalžabet. • Na plenumu Međužupanijske lige Čakovec - Varaždin je Graničar saznao raspored za novu sezonu. Prvenstvo otvaraju 17. srpnja na domaćem terenu protiv NK Zelengaja iz Kučana Donjeg, nakon čega slijedi gostovanje u Slakovcu kod Slobode. (MG)

Izvor: 3093