Sport 14.11.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:31.

Judo klub Zrinski osvaja medalje

Judo klub Zrinski Čakovec prisustvovao je 07.11.2015. na međunarodnom turniru „JASKA KUP“ u Jastrebarskom. Već tradicionalno judo klub Zrinski posjećuje ovaj turnir gdje mlade džudašice i džudaši stječu iskustvo i primjenjuju naučeno sa treninga. U konkurenciji 350 natjecatelja iz 30 klubova ostvareni su odlični rezultati.

Iz judo kluba Zrinski nastupilo je osam natjecateljica i natjecatelja, dvije džudašice i šest džudaša pod vostvom trenera Milivoja Bujanića, prof i Ksenije Vabec, prof.. Svi natjecatelji su pokazali odličan džudo. Posebno su se iskazali osvajači medalja, Lorenna Hranilović sa srebrnom medaljom, te  brončanim medaljama Dino Vuk i Gala Pasarić. Posebnim zalaganjem istaknuo se Lovro Jurgec kojemu je izmakla medalja. Judo klub Zrinski Čakovec nastavlja sa marljivim radom na treninzima i nastupanjima na turnirima diljem Hrvatske te i dalje upisuje nove članove.

Treninzi se održavaju u u dvorani Streljane Čakovec na SRC Mladost (Sportska ulica - između bazena i stadiona SRC Mladost). u terminima, ponedjeljkom i srijedom s početkom u 18:30 sati. 

Izvor: 3159