Sport 31.12.2009. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 10:35.

KICKBOXING: Medalja Roberta Varošanca

Međimurski kickboxer Robert Varošanec iz Čakovca osvojio je brončanu medalju na najjačem ovosezonskom međunarodnom turniru koji se održao u Pakracu, a na kojem je sudjelovalo šest zemalja sa 732 boraca iz 86 klubova. Robert je u četvrtfinalu pobijedio Mađara Rolanda Yeresa (iz Kiraly Tema, jednog od najboljih klubova u ovoj disciplini), dok je u polufinalu izgubio na bodove od Slovenaca Ervina Hadžića.
Osvajanjem trećeg mjesta na svojem prvom međunarodnom turniru opravdao je povjerenje svojih trenera te dobio jači motiv za daljnji trud, trening i nastup na sljedećim natjecanjima. Njegovi treneri Siniša Kovačić (profi prvak Europe u fullcontactu te prvak u više različitih disciplina u državi i interkontinentalnom rangu) te Hrvoje Kašasondi i Mario Agatić (također jedni od eminentnijih boraca u Europi), vrlo su zadovoljni radom Roberta, ističu njegov neosporni talent i potrebu za što više rada, treninga i usavršavanja.
Robert Varošanec je član Kickboxing kluba iz Sračinca, koji od ove godine redovno trenira i na području Međimurja. Treninzi se održavaju svaki tjedan u dvorani Aton Nedelišće, gdje se svi zainteresirani mogu upoznati s načinom rada i uključiti se u trenažni proces. Za dodatne informacije može se nazvati na klupski telefon 099/213-8213. U Međimurju sada redovno trenira 28 članova svih dobi, što rekreativaca, što natjecatelja, a od kojih je i šest žena. U tijeku je odmor do 4. siječnja kada nastavljaju s pripremama. (J. Freiler)

Izvor: 2853