Sport 21.08.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:49.

KOŠARKA: Četvrti memorijal Penzionerima

Streetball turnir u Kotoribi u subotu 16. kolovoza dočekao je svoju punoljetnost, a navršile su se i četiri godine kako on ima memorijalni karakter u spomen na prerano preminulu kotoripsku košarkašku legendu Bojana Zvošeca. Održavao se u mjesnom Sportskom parku, uz uzornu organizaciju KK Kotoriba, tijekom cijelog popodneva da bi svoje finale dočekao nešto prije pola noći uz mnoštvo posjetitelja. Okupio je osam natjecateljskih ekipa, po jednu iz Donje Dubrave i Donjeg Vidovca dok su ostale bile iz Kotoribe.

U takvoj konkurenciji najbolji su bili: Franjo Zvošec, Siniša Selićanec, Roberto Ujlaki i Miroslav Pogorelec koji su se natjecali pod imenom Penzioneri i oni su u finalu porazili s 22:14 momčad Deni kam očeš za koju su igrali: Vedran Habuš, Goran Munka i David Štefić. Treće mjesto pripalo je momčadi KK Vidovčan iz Donjeg Vidovca, četvrto momčadi Mec (Adrian Zvošec, Neven Ujlaki, Petar Fuš) kojoj je pripao pehar za fair play. Peharima su nagrađena i tri prvoplasirana sastava, a uručili su im Branislav Fuš i Roberto Ujlaki, klupski dopredsjednici.

Da bi natjecanje bilo zanimljivije organizirano je gađanje trica za što se prijavilo više od 30 natjecatelja. Pobijedio je Luka Fundak sa skorom 4/9 što je ostvario u „pripetavanju“ s braćom Zvošec, Franjom i Adrianom.

Mladen Grubić

Izvor: 3095