Sport 12.12.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:59.

KOŠARKA: Rudar Cimper proslavio 40 godina

Pretprošlog vikenda, KK “Rudar Cimper“ iz Murskog Središća proslavio je 40. rođendan u restoranu Cimper koji je generalni sponzor kluba gdje je održana košarkaška noć. Svečanosti je nazočilo 50-ak gostiju koji su na zidu preko projektora mogli vidjeti puno slika iz prošlih godina i tako se prisjetiti lijepih vremena koje su proveli zajedno igrajući za ovaj klub.
Čelnici kluba podijelili su i zahvalnice za doprinos u radu kluba koje su dobili: Mirko Grča, Josip Cilar, Milan Đurić, Željko Levačić, Saša Repalust, Branko Damjanović, Nenad Horvat i Mladen Tkalec.
Program je uspješno vodila Nina Kovač iz Čakovca koja je ujedno izvukla i prvu nagradu na tomboli, produženi vikend za dvije osobe na moru u Barbarigi. Vrhunac proslave 40 godina kluba trebao bi uslijediti i to prijateljskim susretom protiv jednog od najboljih i najtrofejnijih hrvatskih klubova iz najkošarkaškijeg grada na svijetu, KK-a “Zadar“. Susret je planiran za 23. prosinca, ali ovaj datum još nije definiran i može biti da će susret biti prebačen na kasniji datum, ovisno o rasporedu Zadra u ABA ligi. (T. Cilar)

Izvor: 3059