Sport 10.08.2011. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:17.

KOŠARKA: Streetball turnir "Bojan Zvošec"

Košarkaški klub “Kotoriba” i ove godine organizira tradicionalni, 15. po redu Streetball turnir, koji će od ove godine nositi naziv “Memorijalni streetball turnir Bojan Zvošec”, u čast tragično i prerano preminulom treneru, alfi i omegi KK Kotoriba. Upravo zbog sjećanja na Bojana i njegovog pogleda na sport, a da bi sve proteklo u duhu fair-playa, turnir više ne nosi oznaku open i od ove će godine biti zatvorenog tipa, tj. na njemu mogu nastupiti samo ekipe s pozivnicama od strane organizatora.
Nastupit će ekipe iz Murskog Središća, Čakovca, Ivanovca, Donjeg Kraljevca, Donje Dubrave, Koprivnice i Kotoribe, a organizirano je i natjecanje u pogađanju trica, na koje se mogu prijaviti svi, od igrača do gledatelja.
Uz tradicionalnu ponudu hladnog pića po pristupačnim cijenama, posjetiteljima se nudi i gastronomska ponuda iz koje izdvajamo svježu dravsku ribu. Program će voditi Edita Farkaš-Nikić, a posjetitelje će zabavljati mladi kotoripski rock duo “The Vura“.
Ovim putem pozivamo sve žitelje Kotoribe, kao i sve zaljubljenike u košarku i sport, da nam se pridruže u Sportskom parku u Kotoribi, u subotu 13. kolovoza s početkom u 16 sati te da svojim bodrenjem doprinesu ovom prazniku kotoripske i međimurske košarke.
Teo Cilar

Izvor: 2937