Sport 07.08.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:48.

Mačkovec: Memorijal Ivan Borić

Pomalo neočekivano ali potpuno zasluženo ovogodišnji pobjednici jubilarnog 5. memorijalnog malonogometnog turnira ‘Ivan Borić’ koji je odigran u Mačkovcu u odličnoj organizaciji NK Omladinca postala je ekipa Brezića. Učesnici ovogodišnje lige bile su ekipe: Brezić, Koli cirkve, Martica, Trate i Međgaje, Med vulice, Ujedinjeni Balogovec te Gornji kraj i Voljak. 

Liga se održala kroz tri subote i to 5., 12. te 26. srpnja. Igrom ždrijeba posljednje kolo donijelo je i rasplet situacije te je uz kvalitetan nogomet i puno preokreta, naslov pobjednika turnira pripao ekipi „Brezića“ dok se prošlogodišnji pobjednik, ekipa „Med vulice“ morala zadovoljiti drugim mjestom. Ekipi „Gornji kraj i Voljak“, brojnost iskusnih veterana, donijelo je treće mjesto. Najmlađa i prerano proglašena glavnim favoritom, ekipa Koli cirkve, Martica, Trate i Međgaje unatoč dobroj fizičkoj pripremljenosti i odličnim stručnim vodstvom, podlegla je raznoraznim pritiscima te se na kraju zadovoljila četvrtim mjestom. „Ujedinjeni Balogovec“, ekipa nastala fuzijom prijašnjih ekipa, „Balogovec sjever“ i „Balogovec jug“, očito je još uvijek u traženju prave koncepcije, te je opravdano zaslužila „fenjer“. 

Zbog mraka i kiše ove godine nije bilo revijalne utakmice veterana 50+, ali čestitke na prikazanoj volji i odazivu. Sve utakmice lige odlično je sudio je iskusni Željko Kovačić, dok je turnir vodio Miroslav Vrbanec.

 

Zlatko Premuš

Izvor: 3093