Sport 01.08.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:24.

MALI NOGOMET / MEMORIJALNI NOGOMETNI TURNIR / NOGOMET NA PIJESKU

Pobjednici veterani kluba
PODBREST: TURNIR U MALOM NOGOMETU
Nogometni klub Budućnost je u Podbrestu na nogometnom igralištu organizirao turnir u malom nogometu na kojem su nastupili seniori i veterani NK Budućnosti, DVD-a te uprava i navijači kluba. Igralo se po sistemu svaki sa svakim da bi u vrlo fer i korektnoj borbi prvo mjesto osvojila ekipa veterana koja je ostvarila sve tri pobjede. Drugoplasirani bili su seniori, trećeplasirani ekipa DVD-a, te četvrto plasirani ekipa uprave i navijača Budućnosti. Najveće zanimanje i ovacije privukla je revijalna utakmica između ženske ekipe i pionira NK Budućnosti gdje je ženska ekipa upisala pobjedu 5:4. Za sve sudionike i navijače bio je pripremljen gratis grah, tombola te živa muzika. NK Budućnost iz Podbresta se zahvaljuje svim sponzorima i navijačima te poziva da se dogodine skupe u još većem broju.
Zlatko Premuš

PALOVEC: MEMORIJALNI NOGOMETNI TURNIR
Pobjednik Dinamo
U organizaciji NK-a Dinamo iz Palovca odigran je memorijalni nogometni turnir “Dudić, Lovrenčić, Krčmar” na kojem su nastupili uz domaćina, NK Spartak Mala Subotica, NK Croatia Orehovica i NK Omladinac Držimurec/Strelec. Rezultati subotnjih utakmica: Omladinac - Croatia 1:3, Dinamo - Spartak 3:1. U nedjelju u utakmici za 3. mjesto Omladinac je svladao Spartak 2:4, dok je u finalu Dinamo pobijedio Croatiju iz Orehovice 2:1. Na kraju turnira ispred uprave domaćina pehare svim kapetanima ekipa predao je Denis Magdić. Organizacija turnira bila je odlična.
Zlatko Premuš

NOGOMET NA PIJESKU
Pobjednik +40
U više nego odličnoj organizaciji NK Borca PMP iz Turčišća protekle subote i nedjelje odigran je na Tratama tradicionalni 3. malonogometni turnir na pijesku. U kategoriji seniora natjecalo se je 30 ekipa dok je u kategoriji pionira nastupilo 12 ekipa. Nakon uzbudljivih i neizvjesnih utakmica u kategoriji pionira prvo mjesto osvojila je ekipa tri igrača malo jača (Jurica Tot, Karlo Sokač i Bruno Novak), 2. mjesto pripalo je ekipi Teletabis, dok su treći bili Powerangersi.
U kategoriji seniora pobjednik turnira bila je ekipa+40 (Josip Ribić i Ivan Zrna), drugo mjesto pripalo je ekipi Kabel-mont-Domašinec (Sandro Cikač, Kristijan Vrzan i Dejan Kovačić) dok su treći bili Jožice (Rajko Gavez i Kristijan Tišljarić).
U gađanju praćkom pobjednik je postao Vlado Dodlek iz Držimurec-Strelca, drugo mjesto pripalo je Ferdu Tišljariću iz Hodošana dok je treći bio Mladen Špilek iz Turčišća. U bacanju kamena sa ramena pobijedio je Josip Ribić drugi je bio Ivan Zrna a treći Damir Klarić. U gađanju mete sa nogom pobjedio je Marko Mihalec iz Oporovca. Najbolje ekipe i pojedinci bili su nagrađeni vrijednim nagradama koje je predao predsjednik kluba Rajko Gavez. Dvodnevna veselica zaslužuje čestitke za organizaciju koju su marljivi entuzijasti kluba primali sa svih strana. Za odličan štimung tijekom dva dana pobrinuli su se Mitrica i Kiki. Korektno su utakmice sudili Dejan Juras, Siniša Rušanec i Damir Klarić, dok je natjecanje u gađanju praćkama vodio Ivan Baranašić Popek.
Tekst i foto
Zlatko Premuš

Izvor: 3040