Sport 07.03.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:02.

Malonogometni turnir Zelenko kup

Škola nogometa Zelenko iz Novakovca organizirao je tradicionalni 5. po redu malonogometni turnir Zelenko cup u kategoriji u-8, u-10 i u-12 na kojem su nastupile 24 ekipe. Najbolje ekipe i pojedinci primile su pokale i medalje organizatora koji je odlično organizirao turnir dok treba spomenuti i roditelje koji su dali veliki udio samoj organizaciji.
• U kategoriji -8 pobjednik turnira postala je ekipa NK Omladinac iz Novog Sela Rok. Drugi su bili igrači NK Trnave iz Goričana a treći NK Rudar iz Murskog Središća. Za pobjedničku ekipu NK Omladinac tokom turnira nastupili su: Matija Magaš, Fran Janušić, Benjamin Horvat, Alen Jarni, Marin Levačić, Lukas Mikolaj, Leon Bubek, Gabrijel Žganec, Fran Jaklin i Mateo Tomašić, dok je ekipu vodio trener Mario Janušić.
• U kategoriji -10 pobjednik je bio Rudar, drugo mjesto osvojio je Spartak, treće ŠN Zelenko. Pobjednici turnira NK Rudar iz Murskog Središća pod vodstvom trenera Leonarda Sanjkovića nastupili su u sastavu: Niko Kodba, Erik Švenda, Goran Horvatić, Fran Antolović, Lovro Zadravec, Erik Kukulić, Jan Kolman i Lovro Horvat.
• U kategoriji -12 pobjednik je bila ekipa Spartak, druga je bila Trnava iz Goričana a treći ŠN Zelenko. Za pobjedničku ekipu iz Male Subotice nastupili su: Fran Kocijan, Dario Kovačić, Dani Kolarić, Ivan Gašparić, Matija Pintar, Dino Jančec, Rafael Taradi i Neven Cirkvenčić.
Zlatko Premuš

Izvor: 3071