Sport 16.01.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:20.

MNK "KLUB 75" KOTORIBA: Novo-staro rukovodstvo

U subotu 5. siječnja je nevjerojatno zanimanje izazvala je godišnja izborna skupština kotoripskog malonogometnog kluba „Klub 75“. Održana je pred pedesetak nazočnih od kojih je četrdeset i četiri bilo iz klupskog članstva. Ostali su bili gosti skupštine, a među njima i općinski načelnik Ljubomir Grgec.
On je biranim riječima pohvalio njihov rad, dodavši na kraju kako je to jedna od kotoripskih udruga na koju Općina može računati u svakom trenutku pa su na taj način „izborili“ svoje mjesto i u općinskom proračunu iz kojeg će za ovu godinu dobiti 6.000 kuna.
Skupština je imala izborni karakter, a članstvo je jednoglasnom odlukom potvrdilo da ih i u naredne četiri godine vodi Siniša Seličanec. Dopredsjednik će biti Nikola Pišpek, tajnik Marko Horvat. blagajnik Matija Zadravec, a uz njih će kao član Izvršnog odbora biti Ivan Ostrognjaj. Nadzorni odbor kluba činit će Robert Čižmešija, Tihomir Škoda i Zvonko Štimec.
O aktivnostima u koji se klub uključivao govorio je stari-novi predsjednik. Istaknuo je kako u Općini nije provedena nijedna veća akcija, a da se nije osjetila njihova nazočnost.
Lani su bili posebno aktivni na Danima šibe i ribe, Danu državnosti i Danima Kotoribe, a bili su sudionicima nekih malonogometnih turnira u Kotoribi i okolici. Seličanec je spomenuo imena sponzora i javno im se zahvalio. Među njima su tvrtka Varga elektronik d.o.o., Dražen Mlakar, Boris Lazarević, KK „Kotoriba“, DVD-o Kotoriba i Općina Kotoriba. Marko Horvat je govorio o sportskim rezultatima posebno istaknuvši njihovo sudjelovanje u Međimurskoj malonogometnoj ligi Međimurskog nogometnog saveza u kojoj su na kraju sezone 2011./12. zauzeli visoko 3. mjesto te su imali najboljeg strijelca u Filipu Pišpeku čije pogotke organizatori lige nisu znali valorizirati. U prvom dijelu ovogodišnje sezone nalaze se na 7. mjestu s intencijom proboja prema vrhu. Vezano uz tu ligu pozvao je simpatizere za podršku kada igraju u Kotoribi u sportskoj dvorani, a termini su im četvrtkom u 20 sati. I on je istaknuo sudjelovanje nogometaša na organiziranim turnirima u Kotoribi i oko nje.
Iznoseći plan aktivnosti za ovu godinu, Seličanec je rekao kako im je cilj zadržati kontinuitet aktivnosti, a posebno je pozvao na veću suradnju među kotoripskim udrugama.
M. Grubić

Izvor: 3012