Sport 23.12.2010. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:13.

MNS: Novi članovi Skupštine

Održana je 2. sjednica Izvršnog odbora Međimurskog nogometnog saveza u novom sazivu (predsjedao Mato Kljajić), kojoj je prisustvovalo svih 13 članova, a sve su odluke i zaključci donijeti jednoglasno.
Prihvaćena su izvješća povjerenika za natjecanje, suđenje te disciplinskog suca svih Međimurskih nogometnih liga za jesenji dio prvenstva. Gdje je odigrano ukupno 405 utakmica (1 prekid), u veteranskim ligama je odigrano 169 utakmica (1 prekid), a u ligama mladih u 5 kategorija nastupilo je 124 ekipe. Konačno, od jeseni se već 2. sezonu igra malonogometna liga s 10 ekipa učesnica, a tu je i kup natjecanje gdje su seniori došli do četvrt, a juniori do osmine finala. Sva ova natjecanja sudilo je 112 sudaca (22 novo osposobljena suca).
Na sjednici je donijeta i odluka koji klubovi će dati nove članove Skupštine MNS-a umjesto onih koji su sada članovi Izvršnog odbora krovne županijske nogometne organizacije. To su nogometni klubovi: Nedelišće, Graničar Kotoriba, Zasadbreg, Centrometal Macinec, Mladost Ivanovec, Bratstvo Savska Ves, Mladost Palinovec, Trnovec i Venera, Krešimir Glavina i Željko Bacinger od strane sudačke, te Dragutin Naranđa od strane trenerske organizacije. Dragutin Naranđa istovremeno je imenovan u Komisiju nogometnih trenera. Nakon što klubovi dostave imena svojih predstavnika, oni će biti verificirani na prvoj sjednici Skupštine MNS-a koja se planira održati odmah iza Nove godine, i na kojoj će se donijeti plan rada za 2011. godinu i usvojiti izvješća o radu s financijskim pokazateljima za 2010. godinu. Vođena je rasprava i o organizaciji skorog 28. tradicionalnog malonogometnog prvenstva Međimurja. Na kraju je novi predsjednik MNS-a Mato Kljajić iskoristio priliku da svim nogometnih i sportskim djelatnicima i klubovima Međimurja čestita Božićne praznike i zaželi mnogo uspjeha u Novoj 2011. godini.
Josip Freiler
Foto Zlatko Premuš

Izvor: 2904