Sport 07.08.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:48.

NK Budućnost Podbrest - 40 godina

Proteklih dana 40 godina djelovanja proslavili su u Nogometnom klubu Budućnost iz Podbresta. Uprava kluba istaknula je na svečanosti vodeće ljude ovog kluba tijekom protekla četiri desetljeća: Julio Martinec, Franjo Bukal, Ivan Bukal, Ivan Ciglarić, Josip Klobučarić, Franjo Kraljić, Josip Čurin. 

U svojim mandatima, svaki od spomenutih predsjednika ugradio je dio sebe isto kao i osobe koje su uz njih rukovodile klubom. Uprava i igrači NK Budućnost iz Podbreseta zahvalili su svima koji podržavaju rad kluba:

- Kad u našem selu ne bi imali domaćinstva koji godišnjim doprinosima koji se prikupljaju u vrijeme božićnih blagdana nesebično odvajaju dio svog kućnog budžeta na ime financijske pomoći u provođenju aktivnosti kluba, ne bismo se mogli dičiti radnim pobjedama i vrhunskim rezultatima koje imamo za sobom unazad 40 godina od osnivanja kluba - ističu u Upravi.

Zahvalu su uputili i Općini Orehovica te načelniku Franji Bukalu koji neprestano donacijama potpomaže djelovanje kluba i koji uvijek ima sluha. Uzvanike svečanosti pozdravio je potom i aktualni predsjednik Kluba Josip Čurin, nakon čega su podijeljene zahvalnice i priznanja.

Foto Studio Vipro

Izvor: 3093