Sport 21.02.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:03.

NK Čakovec i dalje djeluje u tajnosti

Nakon dužeg vremena, imamo i nekih saznanja iz najstarijeg međimurskog nogometnog predstavnika - NK-a Čakovca. Dosadašnji predsjednik kluba podnio je neopozivu ostavku, a za direktora kluba uprava je imenovala Josipa Zbiljskog. Koja uprava - nismo provjeravali, valjda ista, dok nismo imali informacije iz kluba, imenovana u strogoj tajnosti (!?). Josip Zbiljski potvrdio nam je informaciju oko svog imenovanja i ostavke Dušana Mikolaja te istovremeno do sredine nastupajućeg tjedna obećao više informacija.
Kako oko nove organizacije kluba u kojem se sprema održavanje skupštine koja bi trebala donijeti sve normativne akte i odluke oko nove organizacije, tako će se do srijede znati i igrački kadar koji će nastupati u nastavku 3. HNL. Što se tiče igračkog kadra, tu je mnogo toga nejasno, nemamo saznanja da se počelo s pripremama, bar što se tiče čakovečkih terena iako je odlučujući dio prvenstva ‘na pragu’.
- Sve će se tijekom nastupajućih dana promijeniti i krenuti u pozitivnom pravcu, prvi ćete znati o tome, rekao je prof. Zbiljski. Živi bili pa vidjeli.
Josip Freiler

Izvor: 3068