Sport 17.08.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:32.

NK MEĐIMURJE ČAKOVEC: SPREMNI I MOTIVIRANI U NOVU SEZONU

Nogometaši čakovečkog Međimurja završili su s pripremama za novu prvenstvenu sezonu 3.HNL-e -istok i kako kažu svi u klubu, dobro pripremljeni i motivirani čekaju početak iste (22/23.kolovoza) i već prvi susret i gostovanje u Ludbregu kod Podravine.


- Treniralo se je i radilo vrlo naporno i intenzivno, pripreme su bile uspješne, imamo kvalitetni i dobro motivirani sastav i logistiku za ostvarenje realno zacrtanog cilja, biti u vrhu prvenstvene tablice, rekao nam je mladi i ambiciozni trener Čakovčana Mario Kovačević. Uz dobru logističku potporu, potporu očekujemo i od strane gledatelja, nadam se da će ih u novoj sezoni biti više nego je to bilo u prethodnoj. Što se tiče igračkog kadra uz one iskusne i provjerene igrače, većina u momčadi ih je ostala iz proteklog prvenstva, imamo i mnogo mladih i kvalitetnih iz juniorskog i kadetskog sastava koji „dolaze“ uglavnom iz Nogometne škole Međimurje/Čakovec. Odigrali smo 9 pripremnih, prijateljskih susreta, dobio sam dobar uvid u formi i mogućnosti svakog pojedinca, iskristalizirao se je uglavnom i najbolji sastav. I u novoj sezoni igrat ćemo na svakoj utakmici napadački, na pobjedu, nadam se uspješno. Ako nas još zaobiđu ozljede nitko sretniji od mene, tako da kada se sve zbroji možemo s realnim optimizmom čekati početak prvenstva. Koje će biti izjednačeno, svih 16 sudionika imaju kvalitetne sastave tako da će prvenstvo biti vrlo zanimljivo i napeto.


-U 1.kolu vas čeka gostovanje u Ludbregu kod Podravine?


Kao i na svakoj utakmici i u Ludbregu idemo pokušati sve da ostanemo neporaženi, da zabilježimo uspjeh. Biti će teško, dobro se poznajemo, odlučivat će detalji, nadam se, a to je realno da možemo uspjeti i veseli se vratiti u Čakovec, završio je Kovačević i dao sam na kraju spisak igrača s kojima računa u novoj prvenstvenoj sezoni. Među njima je uz nekoliko iskusnih mnogo mladih i vlastitih redova. To su: Dean Šafarić, Florijan Balažinec, Antonio Dodlek, Matija Kristić, Josip-Domagoj Hranilović, Mateo Branilović, Leonard Mesarić, Nikola Šafarić, Matija Kolarić, Toni Petrović, Stjepan Kokot, Patrik Šimunić, Leonard Vuk, David Jurak, Marko Ujlaki, Mihael Karlovčec, Goran Vuk, Karlo Malenović, Matija Andrašec, Jan Marciuš, Pono Pintarić, Marko Vinković, Luka Grahovec i Josip Hlapčić. Kad se oporave od ozljeda tu su još Marko Kočila i Mario Sačer čiji se povratak u momčad čeka s posebnim nestrpljenjem.

Izvor: 3146