Sport 21.02.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:03.

NK MEĐIMURJE: Hernandez novi igrač

KOPRIVNICA -
MEĐIMURJE 1:0
Koprivnica - gradski stadion. Gledatelja: 50. Sudac: Juriša (Koprivnica). Strijelac: Skrivanić (81).
Međimurje: Šafarić, Dodlek, Petak, Kuzmić, Novko, Vuković, Hernandez, Puclin, Golik, Skoliber, Kokot (još su igrali: Farkaš, Vuk, Vabec, Hrustek, Šarić i Jambrović). Trener: Damir Biškup
Nakon dužeg vremena, poboljšanjem vremenskih uvjeta, Čakovčani su u Koprivnici na terenu s umjetnom travom odigrali susret s tamošnjim trećeligašem Koprivnicom. Mali broj gledatelja bio je zadovoljan viđenim, igralo se dobro, šteta da nije bilo više pogodaka iako je prilika bilo s obje strane. Dok je igrao standardni sastav Čakovčani su imali nešto više inicijative, pogodili su stativu (Kokot) i bili opasniji po domaći gol. U finišu susreta kada su u igru ušli igrači koji manje igraju domaći su postigli pobjedonosni pogodak.
Tijekom tjedna Čakovčani će odigrati dva susreta, sutra najvjerojatnije s Nedelišćem, a u subotu u Zagrebu kod tamošnjeg istoimenog dojučerašnjeg prvoligaša. U međuvremenu je nakon registracije pravo nastupa stekao Mauricio Hernandez (na fotografiji s dresom novog kluba), dolazi iz čakovečke Sloge i bit će prema riječima trenera Biškupa pojačanje u veznom redu, posebno nakon odlaska iskusnog Mustafe Menzila. (J. Freiler)

Izvor: 3068