Sport 31.12.2009. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 10:35.

NK MEĐIMURJE: Novi članovi IO-a

NK “MEĐIMURJE” ČAKOVEC

Horvat, Kolarić i Panić novi članovi IO-a

Apel predsjednika čakovečkog prvoligaša Darka Turopoljca oko većeg zajedništva i boljeg rada u klubu (“glave skupa”), pa je na plodno tlo. To je dalo prve rezultate na posljednjoj sjednici Izvršnog odbora u 2009. godini, pred kratak odmor. Potvrdio nam je to i izvršni dopredsjednik kluba Ivica Papeš koji nam je nakon sjednice rekao:
- Sjednica Izvršnog odbora bila je vrlo konstruktivna, sve donesene odluke jednoglasne, svi stavovi usuglašeni. Zatvorili smo financijsku konstrukciju za proteklu godinu, sitne zaostatke riješit ćemo također do kraja godine. Da me posebno ne pitate na dan održavanja sjednice Izvršnog odbora riješene su i plaće. Istovremeno smo u Izvršni odbor prema zaključku Skupštine i po Statutu kooptirali tri nova člana, riječ je o poznatim privrednicima koji žele i mogu pomoći u radu kluba. Konkretno novi su članovi Darko Horvat, Ivan Kolarić i Dejan Panić. Moram posebno istaći i vrlo konkretne prijedloge oko rješavanja klupske problematike, dopredsjednika Marijana Uršanića koji je do nove sjednice IO-a 5. siječnja samnom zadužen riješiti sve nepoznanice oko “igračke križaljke”, također i pripremiti određene prijedloge oko financijskog plana za 2010. godinu.
• Spomenuli ste igračku križaljku?
- O tome smo vrlo detaljno razgovarali, sve će se po tom pitanju znati do i na sjednici Izvršnog odbora 5. siječnja. Tko dolazi i tko odlazi iz kluba tako da početak priprema dočekamo bez nepoznanica. Do tada idemo u razgovore oko pojačanja, konkretno zainteresirani smo za jednog kvalitetnog vratara te po jednog ili dvojicu kvalitetnih igrača obrane i veznog reda. Oko pak eventualnih odlazaka također imamo jedinstveni stav: svi igrači su slobodni i mogu pregovarati oko odlazaka ako imaju dobre i konkretne ponude. No zainteresirani klubovi moraju prvo sjesti i dogovoriti oko odštete s nama u klubu, jer igrači imaju valjane ugovore. Upravo zbog tih mogućih razgovora i pregovora produžili smo rok zaključenja igračke križaljke. Da na početku priprema, to ponavljam, sve bude jasno. Pripreme počinju, to smo već više puta javljali, 11. siječnja, vodit će ih isti stručni stožer na čelu sa Srećkom Bogdanom koji ima našu punu podršku i povjerenje. Da ostvari u ovom momentu osnovni cilj - osigurati prvoligaški status, završio je Ivica Papeš, istovremeno iskoristivši priliku svim igračima, stručnom stožeru i brojnim navijačima koji čakovečki klub ima sve više, zaželjeti ugodne praznike i mnogo uspjeha u Novoj 2010. godini.
Josip Freiler

Izvor: 2853