Sport 25.07.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:24.

NK MEĐIMURJE: Počele pripreme / 10. godišnjica

Nogometaši Međimurja počeli su s pripremama za novu prvenstvenu sezonu, od koje mnogo očekuju, tako se već od prvog dana pripremaju i sigurno će kako jednoglasno tvrde svi u klubu, spremno i motivirano dočekati početak sezone.
- Bit će teško i naporno, treninzi zahtjevni, trenirat ćemo uglavnom dva puta dnevno i odigrati niz kontrolnih utakmica, cijeli tijek priprema odvijat će se u Čakovcu u kojem imamo sve uvjete za to, rekao nam je trener Damir Biškup koji će i u novoj sezoni s pomoćnikom i trenerom vratara Darkom Stramenkovićem voditi brigu o momčadi. Dobro je da je većina igrača iz protekle sezone ostala na okupu, zasada su otišli Nynkeu, Kregar, Sakač, Mihalic i vratar Tizaj, a došli Stjepan Kokot koji će biti veliko pojačanje u napadu, mladi Karlo Baksa vezni igrač koji je već igrao u našem klubu, a prije povratka igrao je u Austriji, te vrlo kvalitetni vratar Filip Farkaš koji dolazi iz Mladosti Prelog. Prvih dana priprema bit će na probi 5-6 igrača, a pregovaramo s dvojicokvalitetnih pojačanja, o imenima zasada ne bi govorio.
Ukratko, sve se radi da se u novoj sezoni upustimo u borbu za naslov prvaka i pokušamo se plasirati u 2. ligu, naravno ako dobijemo licencu, a tu je i novi sustav natjecanja u 3. ligi od idućeg prvenstva pa treba biti plasiran što više vrhu tablice. Liga će u novom prvenstvu biti vrlo izjednačena, protivnici kvalitetni, predstoji velika borba za svako mjesto na tablici, od vrha do dna. Mi razmišljamo, to ponavljam samo o vrhu tablice, tako se pripremamo i spremno ćemo dočekati početak prvenstva, završio je Biškup i dao nam je spisak igrača koji već od prvog dana vrlo odgovorno treniraju (nitko od pozvanih nije izostao), također i do sada dogovorene termine prijateljskih susreta: Šafarić, Farkaš, Novko, Pintarić, Dodlek, Kuzmić, Petak, Menzil, Puclin, Vuković, Vabec, Golik, Skoliber, Kokot, Hrustek, Baksa, Kopasić i Vuk. Utakmice: 24. srpanj Sesvete, 28. srpanj Sloboda Slakovec, 31. srpanj Gorica, 7. kolovoz Zelina, 10. kolovoz Trnje Zagreb. (J. Freiler)

10-godišnjica
Klub ove godine obilježava vrijedan jubilej - 10 godina uglavnom uspješnog rada i djelovanja. Tim povodom će se u subotu 3. kolovoza u 17.30 sati odigrati „svečarska“ utakmica s mađarskim drugoligašem ZTE iz Zalaegersega. Polovicom kolovoza u planu je održati i svečanu sjednicu Skupštine na kojoj će se povodom jubileja najzaslužnijim pojedincima, sponzorima, sportskim udrugama, sportskim forumima i sportskim djelatnicima zaslužnim za razvoj i djelovanje kluba dodijeliti priznanja i zahvalnice. Iz kluba i obavijest da će se na gore spomenutoj i svim pripremnim utakmicama čakovečkog kluba do početka prvenstva (17./18. kolovoza) prodavati ulaznice po popularnoj cijeni od 10 kuna. (jf)

Izvor: 3039