Sport 17.01.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:00.

NK MEĐIMURJE: Pregovori oko pojačanja

Nogometaši jesenjeg prvaka 3.HNL-e sjever čakovečkog Međimurja s pripremama za drugi dio prvenstva počinju u srijedu, 15.siječnja u 14 sati na SRC-u Mladost. Trener Damir Biškup koji intenzivno ovih dana razgovara i planira sve akcije kluba u odlučujućem dijelu prvenstva zajedno s predsjednikom i direktorom kluba Marijanom Uršanićem i Stjepanom Hamonajcem, na prvom treningu očekuje da mu se jave: Šafarić, Farkaš,Dodlek, Kuzmić, Petak, Pintarić, Vuković, Menzil, Golik, Puclin, Kokot, Skoliber, Vuk, Vabec, Novko, Hrustek i Jambrović. Kasnije i Ignjić, otišli su Baksa i Vručina.
‘’Pregovaramo s dva, tri potencijalna pojačanja, o imenima prvog dana priprema kada i ako sve dogovorimo’’, rekao nam je trener Biškup i dao spisak dogovorenih pripremnih utakmica. Počinje s utakmicom s HAŠKOM u Zagrebu 27. siječnja,slijede utakmice s Trnjem u Čakovcu 1. veljače, Slobodom Slakovec 5. veljače u Čakovcu, 8. veljače slijedi gostovanje u Koprivnici kod tamošnjeg istoimenog sastava, 12. veljače u Čakovcu gostuje Hrvatski dragovoljac, 15. veljače u Zgrebu se igra s tamošnjim istoimenim drugo ligašem, 19. veljače s Sesvetama, a 22. veljače s Zelinom, obje utakmice u Čakovcu.
Zasada se zna da će se trenirati svakodnevno na SRC-u Mladost u Čakovcu, te da je u planu održavanje Skupštine kluba prije nego se završi postupak oko njegovog preoblikovanja koji je u tijeku i intenzivno se na tome radi.

Josip Freiler

Izvor: 3064