Sport 21.01.2010. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 10:36.

NK Međimurje u tursku Antalyu

Od prvog dana priprema za odlučujući dio prvenstva trener Srećko Bogdan nametnuo je oštar temp, trenira se dva put dnevno, odigrat će se do odlaska na zajedničke pripreme u tursku Antalyju (ne Međugorje, kako je bilo planirano) 1. veljače i nekoliko pripremnih utakmica, ako težak teren po kojem se trenira to dozvoli. Igrači dobro podnose sve napore što je znak da nisu na početak priprema došli nepripremljeni. Ne nedostaje im za sada ni volje i motivacije, što treneru olakšava rad.
- Moramo se maksimalno ozbiljno i dobro pripremiti za nastavak prvenstva, imamo težak i zahtjevan raspored.
Nismo zadovoljni učinkom u prvom dijelu prvenstva, moramo već od prvog dana priprema mnogo toga mijenjati. U obrani i napadu, prve dvije utakmice u Puli i Sesvetama dati će odgovor za mnoga pitanja. Nadam se da će nas zaobići ozljede, te da ćemo i u drugom dijelu prvenstva imati podršku s tribina. I maksimalno spremni dočekati sva iskušenja drugog dijela prvenstva, bio je kratak nakon tjedan dana priprema Srećko Bogdan kojemu su i dalje pomoćnici Stjepan Deverić, Hrvoje Goričanec i Darko Stamenković.
Do sada su iz kluba otišli ili se dogovara modus “rastanka”: Ante Režić, Nikola Jurin, Hrvoje Marković, Dejan Slunjski, Petar Milatović, Tomislav Levačić, Igor Lozo, najvjerojatnije i dosadašnji dugogodišnji kapetan Mario Darmopil, što međutim nije konačan broj. Istovremeno je u klub došao mladi Zoran Lesjak (vratio se nakon nekoliko godina igranja u Varteksu), uz kojeg svakodnevno intenzivno treniraju još Ivan Banović i Neven Vuljanko (vratari), Daniel Georgievski, Nikola Melnjak, Hrvoje Bubalo (novopečeni međimurski zet), Jesus Amauri, Adnan Aganović, Krunoslav Bratković, Andre Silva (obrana), Franjo Pintarić, Cicero Lima, Joško Kovač, Mirko Plantić, Domagoj Krajačić (vezni igrači), te Marijan Vuka, Bojan Golubović, Ivica Žuljević, Eliomar Dos Santor (napadači).
I članovi uprave su agilni. Osim što su održali dva sastanka izvršnog odbora, kontinuirano vode razgovore sa sponzorima i odgovornima u Gradu Čakovcu, Županiji... Kakvi su rezultati, znati će se uskoro.
Josip Freiler

Izvor: 2856