Sport 21.02.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:03.

NK POLET (SM): Zadravec novi predsjednik

NOGOMETNI KLUB POLET SVETI
MARTIN NA MURI
Miroslav Zadravec novi predsjednik
Nakon punih šest godina otkako je na čelu kluba u kojem je Polet ispisao najljepše stranice u svojoj dugogodišnjoj povijesti, u kojem je ostvario s klubom sve postavljene ciljeve i posložio klub da novi predsjednik može kvalitetno nastaviti s vođenjem kluba, Tomislav Kralj više nije predsjednik kluba - ostaje u Izvršnom odboru, dok je za novog izabran na konstituirajućoj sjednici Miroslav Zadravec.
Nakon subotnje redovne izborne skupštine, potvrđen je novi IO NK-a Polet za sljedeće dvogodišnje razdoblje: Darko Breznik, Mihael Breznik, Mijo Flac, Martin Jakopić, Ivan Jurinić, Drago Heric, Jože Kirec, Robert Kovačić, Danijel Kralj, Dragutin Kralj, Tomislav Kralj, Vitomir Kralj, Stjepan Novak, Željko Novak, Stanko Perčić, Ladislav Söke, Davor Šardi, Zvonimir Šardi, Srećko Tomažić, Milan Varšić, Neven Zadravec i predstavnik igrača Zoran Šardi. Na sastanku članova IO-a dosadašnji predsjednik Tomislav Kralj još jedanput je zahvalio svima na suradnji u proteklih šest godina i zaželio novom predsjedniku i novom IO-u puno sreće u vođenju kluba, napomenuvši da je biti predsjednik Poleta i član IO-a velika čast, ali isto tako i velika odgovornost. Također je novom predsjedniku obećao svu potrebnu pomoć u vođenju kluba.
Za novog predsjednika NK Polet izabran je Miroslav Zadravec, za tajnika Mihael Breznik, a za blagajnika Jože Kirec. Novi predsjednik se zahvalio na povjerenju i obećao da će dati sve od sebe, da uz članove IO nastavi uspješno voditi klub u narednom razdoblju. U daljnjem tijeku sjednice definirani su odbori kluba i njihovi voditelji koji će za idući sastanak pripremiti planove rada.
Seniorska momčad NK-a Polet pod vodstvom trenera Dražena Škvorca nastavlja marljivo trenirati i naredni vikend igraju dvije utakmice. U subotu u 15 sati gostuju u Varaždinu kod NK-a Varaždin, a u nedjelju u Ivanovcu kod NK-a Mladost.
Zlatko Premuš

Izvor: 3069