Sport 28.02.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:02.

NK RUDAR M. SREDIŠĆE: Očekuju prvu "proljetnu" pobjedu

Nogometaši Rudara iz Murskog Središća završili su gotovo sve predviđeno na pripremama za nastavak prvenstva 3. HNL-sjever, do subotnje i prve utakmice nastavka prvenstva s Podravinom Ludbreg radit će se uglavnom na taktičkom planu.
- Unatoč loših vremenskih uvjeta tijekom gotovo cijelog pripremnog perioda uspjeli smo odraditi sve planirano, vrlo sam zadovoljan učinkom, igračkim kadrom, njihovom htijenju i zalaganju tijekom priprema, da smo dobro radili govori podatak da nema ozlijeđenih, da je momčad dobro motivirana, da među igračima vlada zdrava klima i prijateljstvo, da imamo dobru logistiku, te da to mora dati adekvatne rezultate na terenu, rekao nam je trener ‘rudara’ Josip Filipan.
• Planovi do kraja prvenstva?
- Vrlo realni i ostvarivi. Dobrim igrama i rezultatima osigurati jedno od mjesta u sredini, točnije u gornjem dijelu tablice. Imamo za to sve mogućnosti, od rasporeda prvenstva, kvalitetnog igračkog kadra, dobru logistiku sam rekao, imamo i dobre uvjete za igru, nadam se da će i suđenje biti dobro.
• S kojim igračkim kadrom takve planove možete ostvariti?
- Uglavnom istim iz prvog dijela prvenstva. To su: M. i R. Rajf - vratari, N. Šoltić, Šprajc, Zadravec, D. Novak, Vuri, Podgorelec i S. Vurušić - obrana, F. Novak, Jezernik, M. Šoltić, Rihtarec, Stojko, Čalopa i Županec - vezni red, te D. Šoltić, B. Vurušić i Knežević - napad.
• U subotu na startu nastavka prvenstva ugošćujete Podravinu Ludbreg?
- Riječ je o jednoj od najboljih momčadi Lige, s vrha prvenstvene tablice, momčadi koju izuzetno cijenimo i respektiramo, ali s kojom se da igrati i nadigrati je. Biti će to zanimljiv susret u kojem očekujem, a to je realno, prvu pobjedu u nastavku prvenstva, domaćini smo i siguran sam da ćemo imati adekvatnu podršku iz gledališta, završio je u optimističkom tonu Josip Filipan.

Josip Freiler

Izvor: 3070